Zoeken

Zorg & ICT beurs verplaatst

Al jaren zetten wij ons in voor hoogwaardige dienstverlening en zorg ten behoeve van mensen die dat nodig hebben met behulp van innovatieve technologie. Hierbij richten wij ons op de zelfredzaamheid van diegene die zorg nodig heeft en het verlagen van de werkdruk voor de zorgverlener. Wij noemen dit kwaliteit van leven en kwaliteit van werken en deze zijn voor ons even belangrijk. Net zo belangrijk als dat in alle gevallen de veiligheid van iedereen geborgd moet zijn. Veiligheid speelt dus een prominente rol binnen onze organisatie. Niet alleen bij de ontwikkeling van technologie, maar ook in relatie tot onze positie in de markt, bij onze klanten en in de samenleving.


Wij laten altijd met heel veel plezier onze producten en diensten zien aan iedereen die daarin geïnteresseerd is. Ook dit jaar stonden wij weer in de startblokken om dat met veel enthousiasme te doen op de Zorg & ICT Beurs van 7 t/m 9 april in de Jaarbeurs te Utrecht. De ontwikkelingen op het gebied van de verspreiding van COVID-19, en de risico’s die dat oplevert voor de mensen waar wij dag in dag uit juist voor werken om hun leven zo veilig en prettig mogelijk te maken, waren voor ons reden genoeg om niet meer aanwezig te zijn op de beurs. We zijn dan ook blij dat de organisatie heeft laten weten de beurs uit te stellen tot juni. Of en hoe wij daaraan deelnemen bepalen we in een later stadium.


Preventie werkt alleen als iedereen een plekje onder de paraplu krijgt, sommige mensen hebben dat plekje alleen harder nodig dan de ander. Wij maken graag een plekje vrij.

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle