top of page
Zoeken

VOS in een box

Het installeren en implementeren van een nieuw verpleegoproepsysteem is een ingrijpende aangelegenheid. Met alleen de aanschaf en installatie van het systeem ben je er nog niet. Vaak vergt het ook investeringen in de IP infrastructuur en het WiFi netwerk, om nog maar te zwijgen over de koppeling met telefonie.


VOS in een box is een revolutionair nieuw concept. Als zorgorganisatie bestel je heel simpel wat je nodig hebt als verpleegoproepsysteem en alles wordt compleet geconfigureerd en 'ready to go' aangeleverd. VOS in een box is daarbij niet afhankelijk van de infrastructuur van de zorgorganisatie maar wordt compleet met eigen infrastructuur geleverd.

Alle VOS in een box apparatuur en applicaties verbinden automatisch via 4G met de Cinnovate Cloud CareServer. De instellingen zijn op basis van de functionele wensen van de zorgorganisatie al helemaal geconfigureerd maar aanpassingen zijn eenvoudig door zorgmedewerkers zelf te doen. De 4G verbinding kan gebruik maken van verschillende providers en is daarmee volledig redundant. Voor locaties waar de 4G dekking niet goed is kan er ook gebruik gemaakt worden van WiFi.


Naast de infrastructuur is via Xelion ook de telefonie helemaal geregeld binnen VOS in een box. Bellen en gebeld worden, handige telefoonboekjes, doorschakelen en favorietenlijsten behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Kortom nadat een zorgorganisatie de configuratie heeft bepaald en besteld ontvangen ze een doos met volledige voor geconfigureerde apparatuur. Zodra de stekker in het stopcontact gaat werkt het meteen. VOS in een box wordt aangeboden op basis van het Cloud SaaS CareServer platform van Cinnovate in combinatie met Xelion telefonie en Gigaset handsets voor de zorgmedewerkers. Uiteraard zijn de platformen volledig ISO 27001, NEN 7510 en MDR gecertificeerd.


De Clouddiensten, de applicaties, de hardware en de verbindingen zijn opgenomen in een vast bedrag per maand (maandelijks opzegbaar). Uiteraard kunnen zorgorganisatie dan ook gebruik maken van onze 24/7 service en support.


Wilt u meer weten over VOS in een box? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over! Mail naar info@cinnovate.nl of bel naar 036 5343888 en vraag naar Sjaak Werkhoven of Alexander van Schooneveld.


36 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page