top of page
Zoeken

Referentie in de schijnwerpers; Plataan

Het innovatieve en prachtig gelegen revalidatiecentrum Plataan is in 2017 ingrijpend gerenoveerd en heeft de beschikking over maar liefst 124 revalidatiebedden. Specialisten op het gebied van herstel zijn in Plataan dag en nacht in de weer om mensen opnieuw in hun kracht te zetten met ondersteuning van Cinnovate woonzorgtechnologie.


Teams van specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, ergotherapeuten, psychologen, diëtisten en logopedisten werken intensief met elkaar samen om hun cliënten optimaal te begeleiden bij hun revalidatie.


Boven ieder bed hangt via een handige draaiarm de innovatieve en veelzijdig Icom TV. Dit is een 22" aanraakscherm dat voor allerlei toepassingen gebruikt kan worden. Zo kunnen de tijdelijke bewoners van Plataan via het aanraakscherm de verlichting in hun kamer bedienen, radio luisteren, tv kijken, internetten en uiteraard een noodoproep plaatsen.


Cinnovate is van de open standaarden en protocollen en dat is voor Sevagram, de zorgorganisatie die de zorgdienstverlening verzorgt in Plataan, heel belangrijk geweest bij het maken van de keuze voor Cinnovate. Via de geïntegreerde browser kan Sevagram de Icom TV ook inzetten voor het tonen van revalidatieprogramma's aan de cliënten. De mediaplayer zorgt ervoor dat ook de eventuele instructievideo's probleemloos afgespeeld worden op de Icom TV.


Zo draagt Sevagram mede dankzij Cinnovate en vooral dankzij al die betrokken professionals optimaal bij aan het revalidatieproces van haar cliënten en daar draait het om.34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page