top of page
Zoeken

Partnership Kepler Vision en Cinnovate

Cinnovate zet zich al jaren in om met behulp van technologie de zelfstandigheid van kwetsbare mensen in zorginstellingen te verbeteren. Daarbij is met name het creëren van een veilige woonomgeving van essentieel belang en dan met name de zekerheid dat als er toch iets mis gaat de zorg hier snel van op de hoogte wordt gebracht. Vanuit dit perspectief is de samenwerking tussen Kepler Vision en Cinnovate heel vanzelfsprekend.


Iedereen kent de verhalen van mensen die soms uren lang op de grond hebben gelegen nadat ze zijn gevallen voordat ze gevonden werden door een zorgverlener. De natuurlijke reflex van iedereen is dan ook om mensen die een verhoogd val risico hebben minder zelf te laten doen of op zijn minst vaker te "controleren". Dit komt de zelfstandigheid en het gevoel van privacy natuurlijk niet ten goede.

Kepler Night Nurse is een product dat bijzonder goed inspeelt op deze problematiek. Kepler Vision heeft een intelligent platform gemaakt dat op basis van camerabeelden en hun innovatieve AI waakt over de gezondheid van mensen. Zo kan Kepler Night Nurse bijvoorbeeld zien of iemand gevallen is. Dat iemand uren lang zonder hulp op de grond gelegen heeft behoord daarmee tot het verleden.Kepler Night Nurse gaat echter een stapje verder dan dat. Zoals ze zelf zeggen "wij waken over de gezondheid van mensen". Nu controleren ze natuurlijk niet of iemand wel gezond en genoeg eet en drinkt, maar ze kunnen wel bijdragen aan het voorkomen van incidenten. Als iemand valgevaarlijk is en die gaat midden in de nacht rechtop in bed zitten dan dan ziet Kepler Night Nurse dat. Deze informatie wordt doorgegeven aan het Cinnovate zorgsysteem zodat de zorgmedewerkers tijdig kunnen helpen.


Want zeg nou zelf; voorkomen is beter dan genezen. De Kepler Night Nurse technologie is nu verkrijgbaar in combinatie met en bij Cinnovate.
170 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page