top of page
Zoeken

Oud Burgeren Gasthuis in de Cinnovate Cloud

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020

Oud Burgeren Gasthuis, ofwel OBG, biedt vanuit een eeuwenlange traditie een veelheid aan diensten aan zelfstandig wonende ouderen en aan alle andere leeftijdsgroepen die actief willen zijn in Nijmegen-Oost. OBG heeft voor de Cloud oplossingen van Cinnovate gekozen.


OBG gaat gebruik maken van het Cloud-based Cinnovate Basis Systeem. Er wordt in het gebouw een innovatief draadloos netwerk aangelegd waardoor optimale flexibiliteit ontstaat voor het inzetten van draadloze zenders en sensoren. Vanuit onze stabiele en veilige Cloud omgeving wordt het zorgsysteem aangestuurd, beheerd en gemonitord voor een vast bedrag per maand.


De zorgmedewerkers krijgen de beschikking over de Assist App, de handige en veelzijdige verpleegoproep App van Cinnovate. Met behulp van de Assist App kunnen de medewerkers eenvoudig de draadloze sensoren van de kamers beheren, zorgoproepen in behandeling nemen en zorgoproepen afhandelen. Daarnaast biedt de Assist App altijd een actueel overzicht van de status van alle kamers.


Van den Broek Systemen gaat samen met Wenq de installatie en implementatie voor OBG verzorgen.
47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page