top of page
Zoeken

Noorderboog kiest voor Cinnovate

Bijgewerkt op: 2 feb. 2022

Noorderboog wil graag zorg op maat leveren. Dat betekent dat technologie, afgestemd op de behoefte van de cliënt, snel beschikbaar moet zijn en eenvoudig aan te brengen of te koppelen. Uiteraard bij voorkeur zonder dat daar een technische dienst of leverancier voor nodig is. Dit sluit mooi aan bij de visie van Cinnovate.


Noorderboog werkt vanuit dezelfde kernwaarden die Cinnovate zo omarmt; liefdevolle zorg, eigen regie, een luisterend oor, gastvrij en ertoe doen. Noorderboog zet in op een inclusieve samenleving, waar mensen met elkaar betekenis geven aan het leven.

Na een intensieve en uitgebreide selectieprocedure heeft Noorderboog ervoor gekozen om de nieuwe Geriatrische Revalidatie Zorg locatie Reestdal te laten voorzien van Cinnovate woonzorgtechnologie. Deze nieuwe locatie moet een plek worden waar cliënten zich thuis voelen om zo snel mogelijk weer gezond en goed te worden.


Als de basis goed is komt de rest vanzelf. Daarom zet Cinnovate in op een goede infrastructuur die de zorg de flexibiliteit geeft waar ze om vragen. Met behulp van de Cinnovate Multi Controller wordt er een dekkend netwerk voor sensoren en positiebepaling in het prachtige moderne nieuwe pand aangelegd. De CareServer verzorgt de volledige alarmopvolging vanuit de Cinnovate Cloud.

De zorgverleners krijgen handige tools in handen, zoals de Assist App en de Zorg Cockpit, waarmee de medewerker zelf, na overleg met de cliënt en de familie, eenvoudig de technologie in de woning kan aanbrengen. Zonder dat daarbij ondersteuning van de technische dienst nodig is. De zorgverlener heeft maar één apparaat op zak waarmee ze alles kunnen doen. Sensoren in verschillende soorten en maten kunnen eenvoudig fysiek door zorgverleners worden geplaatst en zelfstandig worden ingeregeld. Daarbij gaat de voorkeur uit naar draadloze sensoren.


Noorderboog was voor haar cliënten en medewerkers op zoek naar multifunctionele, flexibele, eenvoudige en veilige woonzorgtechnologie op basis van een open platform en heeft dat in Cinnovate gevonden. En daarmee is Cinnovate voorkeursleverancier voor heel Noorderboog geworden.

231 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page