top of page
Zoeken

Nieuwe Doro Care koppeling met bestaande hals-/polszender type Erik

Ontwikkelen vanuit vragen die komen uit de zorgmarkt, daar zijn we goed in!


Stel je bent een zorginstelling met meerdere vestigingen. Stapt over op een nieuw systeem, want je wilt innoveren. Deze nieuwe technologie biedt je veel meer mogelijkheden op technisch vlak, het verlagen van de belasting van het zorgpersoneel en op het gebied van management rapportage. Er is echter één maar…  Jaren geleden heb je geïnvesteerd in wat destijds een nieuwe technologische ontwikkeling was, namelijk de hals-/polszender type Erik. En daar heb je er uiteraard niet slechts 1 van aangeschaft, maar een hele kast vol. Inmiddels zijn deze producten wat verouderd, maar nog zeker niet afgeschreven. Moet je dan die hele kast vol hals-/polszenders weggooien om over te stappen op een nieuw systeem of zijn er ook andere mogelijkheden?


Zo werden we recent benaderd door onze partner met deze hele specifieke vraag van een klant uit de zorgmarkt. Wij willen overstappen naar de innovatieve nieuwe technologische oplossingen van Cinnovate, maar onze nog niet afgeschreven hals-/polszenders van het type Erik behouden. In hoeverre kunnen jullie dit oudere model hals-/polszender met Doro Care protocol implementeren in jullie nieuwe techniek? Dit zodat de zorginstelling kosten kan besparen, eerst de hals-/polszenders kan afschrijven alvorens nieuwe zenders aan te schaffen?


Uiteraard staan wij open voor dit soort mogelijkheden en denken wij graag mee met de klant. Daarom hebben wij speciaal voor hals-/polszender type Erik een koppeling ontwikkeld zodat het alarmsignaal van de hals-/polszender binnenkomt op het Cinnovate verpleegoproepsysteem via het draadloze RF 868 netwerk waarbij de veiligheid wordt gewaarborgd. 


Tot nu toe hadden we al koppelingen met Curatech en Visonic en daar is nu dus ook Doro Care aan toegevoegd.


70 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page