top of page
Zoeken

Nieuw! Online interactieve Roadmap Sessions

De wereld ziet er door COVID-19 heel anders uit dan een aantal maanden geleden. Dit vraagt om nieuwe manieren van samenkomen. Natuurlijk niet fysiek in onze Experience Room, maar virtueel en online. Zo zijn ‘close-up’ en ‘1,5 meter afstand’ best goed te combineren. Camera aan, presentatie paraat, wij zijn er klaar voor! 


Het is 13.00 uur, alle 15 genodigden hebben zich aangemeld via Teams om de presentatie te volgen en we kunnen beginnen. Een team specialisten van zorginstelling Cordaan uit Amsterdam dat zich bezighoudt met zorgtechnologie en innovatie bijt vandaag het spits af. 


Samen met Cordaan beginnen we deze middag aan een inspirerende virtuele route langs interessante nieuwe functies van onze bestaande producten, nieuwe producten en werpen we een blik in de toekomst.


Wij delen graag onze roadmap met onze klanten en partners om kennis te delen en te inspireren, maar ook om de prioriteiten en volgorde van onze roadmap te kunnen afstemmen op de feedback. En natuurlijk om suggesties en nieuwe ideeën te oogsten. We presenteren de route langs nieuwe en nog te maken producten op de roadmap, waaronder:

  • Icom geschikt voor VPN of WebSockets en 4G/LTE

  • Asisst App met SIP dialer en NFC

  • Zorg Cockpit met Dashboard en Kamerstatus

  • Icoustic

  • Smart D-Tec

  • Ilight

En nog veel meer interessante nieuwe producten en ontwikkelingen worden met u gedeeld. Door het interactieve karakter van deze sessie is er alle ruimte voor het stellen van vragen. 


Bent u al bekend met onze Roadmap Sessions op locatie? Nu bieden wij ook u deze Corona-proof interactieve sessie waardoor u binnen 1,5 tot 2 uur volledig up-to-date bent en volop geïnspireerd. 

Wilt u dit ook voor uw zorgorganisatie? 

Neem contact met ons op en samen plannen we een sessie!


Samen op weg naar een innovatieve toekomst vol inspiratie!85 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page