top of page
Zoeken

Lokalisering van alles dat verbonden is

Als er twee innovatieve partijen samenkomen die beiden geloven in openheid dan gebeuren er al snel mooie dingen. Zo ook toen Evresys en Cinnovate samenkwamen. Binnen no time waren de twee platformen met elkaar verbonden en daarmee zijn alarmering, leefcirkels, dwaalpreventie en track and trace van Evresys direct beschikbaar voor onze Cinnovate SaaS gebruikers.

Het Evresys RTLS platform volgt alles dat voorzien is van een Bluetooth Low Energy (BLE) zender. Tegenwoordig zijn veel halszenders die cliënten bij zich dragen in zorginstellingen voorzien van zo'n zender en daardoor direct te gebruiken in combinatie met Evresys. Doordat Evresys ook gebruikt maakt van BLE ontvangers in WiFi Access Points kan dat een hoop investering in infrastructuur schelen.


De Evresys technologie kan naast of gecombineerd worden gebruikt met de leefcirkel technologie die ook in het Cinnovate platform voorhanden is. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten op het gebied van woonzorgtechnologie en alarmcommunicatie. Per mail via info@cinnovate.nl, bellen kan natuurlijk ook 036 53 43888.


Evresys staat uiteraard ook op de Cinnofair op 12 oktober in Almere om de integratie live te laten zien. Heb je nog geen gratis kaartjes? Schrijf je dan snel in via onze website.


Schrijf je hier in voor de Cinnofair

27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page