top of page
Zoeken

It's that easy

Software as a Service (SaaS) begint ook in de wereld van de woonzorgtechnologie langzaam maar zeker zijn intrede te doen. Het belangrijkste voordeel van SaaS is natuurlijk dat je als gebruiker de software niet meer hoeft aan te schaffen maar dat je voor een vast bedrag per maand (of per jaar) de software kunt gebruiken. Heb je de software niet meer nodig, dan hoef je ook niet meer te betalen. Zo simpel is het!


Cinnovate biedt ook de mogelijkheid om alle software in te zetten op basis van SaaS. "Hierdoor worden niet alleen de initiële kosten voor aanschaf van woonzorgtechnologie lager. Het geeft ook enorm veel meer flexibiliteit omdat je veel makkelijk op- of afschaalt," vertelt Sietse Dugour, commercieel directeur van Cinnovate. "In feite zet je nu als zorgorganisatie het gebruik van een applicatie met één druk op de knop aan of uit. Als je gebruik maakt van SaaS per maand merk je dat dus meteen in de portemonnee".


Niet elke zorgorganisatie is hetzelfde en de manier waarop de zorgdienstverlening plaatsvindt is ook overal verschillend. "Daarom hebben we geprobeerd om onze SaaS oplossingen nog flexibeler te maken dan dat SaaS van zichzelf al is. De meeste organisaties willen graag gebruik maken van al onze applicaties. Die organisaties zoeken vaak vooral flexibiliteit voor wat betreft het aantal cliënten dat ze in zorg hebben. Voor die organisaties biedt onze SaaS compleet structuur uitkomst. Voor een vast bedrag per maand per cliënt kan je als organisatie onbeperkt gebruik maken van onze complete software suite. Gaat een cliënt uit zorg? Dan vervalt de SaaS voor die betreffende cliënt en daarmee ook de vaste maandlasten."


Cinnovate biedt organisaties die de flexibiliteit zoeken in het aantal en het type applicaties die ze inzetten ook de mogelijkheid om SaaS op applicatieniveau in te zetten. Op die manier is er juist meer flexibiliteit voor wat betreft de inzet van zorgprofessionals en de software die hen ondersteunt.


"In beide gevallen geeft SaaS onze klanten natuurlijk het recht om onbeperkt gebruik te mogen maken van de nieuwste versies van onze applicaties," gaat Sietse verder. "Daarnaast kunnen ze gebruik maken van onze softwaresupport bij vragen. Samen met onze trainingen, adoptieproces en onze E-Learning zorgt dit ervoor dat zorgprofessionals grotendeels zelfstandig het systeem kunnen inrichten en ermee kunnen werken. It's that easy!"


39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page