Zoeken

Cinnovaties uitgelicht: Icom TV

Bijgewerkt: 8 dec 2020

Heerlijk vanuit bed tv kijken, beeldbellen met mensen die je dierbaar zijn of de domotica bedienen. Dit kan allemaal met de Icom TV.


De Icom TV is voorzien van een 22 inch touchscreen waardoor hij makkelijk bedienbaar is en voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Uiteraard is de Icom TV in de basis een verpleegoproeptoestel waarmee je kunt alarmeren, maar de mogelijkheden voor uitbreidingen zijn praktisch onbeperkt.


Zo is het mogelijk om, mits getest, Android apps op de Icom TV te installeren. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld Apps die revaliderende mensen ondersteunen bij hun herstel. Ook kun je naast tv kijken verschillende radiozenders beluisteren, domotica zoals de verlichting bedienen via het touchscreen op de Icom TV en surfen op het internet. Dit alles op basis van de profielinstellingen van de specifieke cliënt.


Zo zijn hospitality, herstelondersteuning en zekerheid samengebracht in één apparaat; de Icom TV.


Meer weten over de Icom TV en de mogelijkheden die dit biedt? Stuur ons een mail info@cinnovate.nl en wij vertellen je graag meer over deze mooie oplossing!
35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle