top of page
Zoeken

Icom App voor tablets

Consumentenelektronica zoals tablets worden kwalitatief steeds beter en worden daardoor ook met grote regelmaat ingezet in zorgomgevingen. Veelal voor sociale eHealth toepassingen maar de vraag naar kritische zorgfuncties neemt steeds verder toe.


Met behulp van de Icom App kunnen tablets nu ook als mobiele Icom worden ingezet. De Icom App biedt basisfunctionaliteiten zoals alarmering, een goede spraakverbinding en domotica aansturing. Dit alles op een veilige en stabiele manier met diverse Android tablets. In combinatie met een professionele infrastructuur van Cinnovate zorgapparatuur zijn tablets op deze manier uitstekend inzetbaar in hoogwaardige zorgomgevingen.


Tablets hebben als groot voordeel dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn in een woning, afhankelijk van de plek waar de gebruiker zich bevindt. Zo kan een gebruiker dus overal op de alarmknop drukken of de domotica in een woning bedienen.


Er is inmiddels ook een tablet goedgekeurd die eenvoudig aan een private LTE installatie gekoppeld kan worden. Daarbij is de Icom App voorzien van beveiligingstoepassingen die de netwerkverbinding in de gaten houden. Zo combineren wij de zekerheid van zorgapparatuur met de flexibiliteit van consumentenelektronica. Cinnovate Icom, good to be sure!
86 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page