top of page
Zoeken

Haastige spoed is…

Overhaast een beslissing nemen over de implementatie van nieuwe technologie en deze daarna met spoed ad-hoc implementeren is een goed recept voor problemen. Dus adviseren wij altijd om goed na te denken over een pakket van eisen en ruim de tijd te nemen voor implementatie en adoptie. We snappen echter ook dat er soms gewoon snel gehandeld moet worden. Bijvoorbeeld omdat verouderde apparatuur van derden niet meer betrouwbaar is.

Soms is de enige optie haastige spoed en dan is het wel fijn dat je erop kan vertrouwen dat jouw leverancier snel voor je klaar staat. Diverse klanten hebben al gebruik gemaakt van onze Cinnovate ‘spoedservice’. Daardoor hebben we ruim ervaring met hoe we ondanks haast toch voldoende tijd kunnen maken voor een goed adoptieproces.

Een goede basis is natuurlijk het halve werk! Doordat ons platform vanuit de Cloud als SaaS dienst beschikbaar is, kan je in principe één dag na opdracht al beginnen met implementeren. Er hoeven geen servers te worden geïnstalleerd. Er hoeven geen licenties te worden geactiveerd. Een stabiele internetverbinding, bij voorkeur redundant, is voldoende. Maar waar bestaat onze spoedservice dan verder uit?


Allereerst zorgen wij ervoor dat wij niet alleen voor onze servicedienstverlening voldoende materiaal op voorraad hebben. Wij hebben ook voor spoedklussen altijd een basisvoorraad klaar staan die we kunnen inzetten als er echt nood aan de man is. Als verouderde systemen van derden er dan plotseling mee ophouden dan kunnen wij snel nieuwe materialen leveren en installeren.


Daarnaast hanteren wij een flexibele planning waar we altijd mensen klaar hebben staan als ‘vliegende keep’. Zo kunnen we daar waar nodig snel mensen inzetten voor het implementeren van onze technologie. Onze zorgconsulent heeft ervoor gezorgd dat het systeem goed is uitgedacht zodat onze engineers snel en doeltreffend aan het werk kunnen. Dan helpt het natuurlijk ook dat onze systemen eenvoudig in te richten zijn.


Met onze Cinnovate spoedservice kunnen wij locaties met verouderde slechtwerkende technologie van derden binnen een dag (referentie Korian) over zetten op nieuwe Cinnovate technologie. Heb jij een verouderde installatie waarbij je huidige leverancier geen capaciteit heeft om jou op tijd te helpen? Zit je al heel lang op materialen te wachten of wordt jouw project steeds maar niet in de planning gezet? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor je het weet helpen we jou van A naar beter.


Bel naar 036 53 43 888 of mail naar info@cinnovate.nl.

51 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page