Zoeken

Floriande van Amstelring

Bijgewerkt: mrt 29

"Een zinvolle dag en een waardevol bestaan, dat is waar het om draait in Floriande". Dit is de eerste zin op de website van Amstelring waar men schrijft over Floriande. Floriande is een mooi en modern verpleeghuis waar betrokken medewerkers liefdevolle zorg en begeleiding bieden aan de bewoners. Floriande is voorzien van nieuwe Cinnovate woonzorgtechnologie.


Verpleeghuis Floriande heeft het allemaal, fraaie appartementen, een prima restaurant, een mooie binnentuin en nu dus ook moderne en innovatieve woonzorgtechnologie van Cinnovate. In de basis is er een flexibel draadloos zorgnetwerk aangelegd waardoor de zorgprofessionals op de locatie samen met de bewoner en hun sociale omgeving kunnen bepalen welke technologie in de woning noodzakelijk is.


Zo hebben de bewoners die nog een hoge mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid hebben een tablet gekregen die is voorzien van de Icom App. Daarmee kunnen ze niet alleen om hulp vragen maar kunnen ze ook bezoekers binnen laten via de intercom. Bewoners die wat minder zelf kunnen hebben een verschillende samenstelling van sensoren gekregen afhankelijk van hun gezondheid en mogelijkheden.


De Cinnovate Beweegvrij BLE positiebepaling zorgt ervoor dat de zorgprofessionals bij een alarmbericht altijd de positie van de bewoner meekrijgen. Daardoor hebben de bewoners lekker veel bewegingsvrijheid zonder dat hun veiligheid in gevaar komt.


In Floriande's Huis van de Buurt is altijd iets interessants te doen en verder bruist de omgeving ook van de activiteiten. Floriande is een prachtige plek om te wonen voor mensen die nog heerlijk actief willen zijn maar toch ook af en toe liefdevolle zorg nodig hebben. Wij zijn blij dat we daar met onze technologie een klein beetje aan bij hebben kunnen dragen.


39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven