top of page
Zoeken

Een groot compliment

Vorige week stonden wij op de Zorg & ICT beurs in Utrecht. Het was een bijzondere beurs omdat we na meer dan twee jaar corona sommige klanten voor het eerst weer eens fysiek de handen konden schudden. En dan merk je toch wel dat beeldbellen handig is maar dat elkaar in levende lijve zien en spreken toch wel veel prettiger is.


Zo kwamen er ook diverse medewerkers van één van onze grootste klanten langs en bij hen staat er de komende tijd nogal wat te gebeuren. Binnen een jaar moeten er rond de 1000 woningen worden voorzien van nieuwe Cinnovate woonzorgtechnologie. En toen we het daarover hadden ontvingen we zo even tussen neus en lippen door een groot compliment. "Ik ben blij als we straks alle legacy systemen vervangen hebben met Cinnovate, dan hebben we tenminste geen 'gezeik' meer". Het gesprek liep daarna gewoon verder, pas later drong de uitspraak pas echt tot ons door. We zijn elke dag bezig om hoogwaardige zorgtechnologie te ontwikkelen en onze klanten te helpen deze zo soepel mogelijk te implementeren en te gebruiken. Dan is het wel fijn om zo'n bevestiging te krijgen dat we goed bezig zijn.


Samen met een partner gaan we de komende maanden hard aan de slag om meer dan 1000 woningen te voorzien van Cinnovate woonzorgtechnologie. Primair gaat men daarbij uit van alarmopvolging op basis van de Icom Max en de Cinnovate CareServer als platform. Daarnaast gaat er op een aantal locaties getest worden met smartphones en de Assist App.


Als we straks klaar zijn hebben we voor deze klant bijna 40 locaties voorzien van onze Cinnovate woonzorgtechnologie.


Ongeacht hoe groot een zorgorganisatie is. Met onze innovatieve producten, onze gedrevenheid en passie voor de zorg weten wij steeds meer klanten met ons te verbinden.


Bent u ook benieuwd wat Cinnovate voor u kan betekenen? U hoeft niet te wachten op de Zorg & ICT beurs om ons en onze producten live te kunnen ontmoeten hoor. Wij maken graag een afspraak met u voor een uitgebreide demo en kennismaking in onze demoruimte in Almere of met onze mobiele demo opstelling bij u op locatie.


Mailen kan via info@cinnovate.nl, bellen kan natuurlijk ook: 0365343888.
67 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page