top of page
Zoeken

De volgende stap in draadloos

Samen met onze partner Van Dorp Zorg mogen we Cinnovate woonzorgtechnologie leveren en installeren bij De Schutse. In dit woonzorgcentrum van AMSTA wonen ruim 140 bewoners waarvan het grootste deel bestaat uit ouderen die als gevolg van dementie en/of lichamelijke aandoeningen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Een huis met Amsterdamse gezelligheid, met bewoners uit alle culturen en veel activiteiten.


De Schutse is niet alleen qua woonzorgcentrum bijzonder. Bij De Schutse zetten AMSTA, Van Dorp Zorg en Cinnovate de volgende stap als het gaat om de inzet van draadloze woonzorgtechnologie. De Schutse wordt voorzien van een volledig dekkend Private LTE netwerk in combinatie met een volledig dekkend RF netwerk voor de sensoren. Op deze manier heeft men de flexibiliteit om per bewoner te bepalen welke sensoren en kamerapparatuur noodzakelijk is voor het verlenen van passende zorg.


AMSTA heeft er voor gekozen om in alle woningen de Icom Max 3 in te zetten. Omdat Cinnovate deze kan koppelen aan het Private LTE netwerk is er geen fysieke bekabeling nodig. Hierdoor kan AMSTA wel gebruikmaken van betrouwbare woonzorgtechnologie zonder in te leveren op flexibiliteit en zonder te moeten investeren in de aanleg van bekabeling.


De zorgmedewerkers van AMSTA krijgen een smartphone met de Assist App. De Assist App zorgt ervoor dat ze de voor hen bestemde alarmberichten ontvangen, dat ze de gehele alarmafhandeling kunnen doen en dat ze heel eenvoudig woonzorgtechnologie kunnen beheren en configureren.


Tot slot gaat AMSTA ook aan de slag met de Reports functie in de Zorg Cockpit. Zo kunnen ze continu blijven monitoren in hoeverre de woonzorgtechnologie nog aansluit bij de zorgdienstverlening en de gezondheid van de bewoners.


Binnenkort gaat Van Dorp Zorg starten met de werkzaamheden. Zodra ze klaar zijn trakteren wij op gevulde koeken voor alle bewoners!78 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page