top of page
Zoeken

De Venser

In Amsterdam-Zuidoost staat het bruisende woonzorgcentrum De Venser van Amstelring. Uniek aan de De Venser is dat de bewoners er ook samen met hun partner kunnen wonen. Respect voor elkaar is een groot goed en daarom draagt deze locatie dan ook met trots het certificaat de 'Roze Loper'.


Omdat er nog wat onduidelijkheid is over de toekomst van het gebouw wilde Amstelring graag een investering doen in woonzorgtechnologie op basis van een businesscase voor 5 jaar. Daarbij is het van belang dat Amstelring gedurende die 5 jaar niet voor financiële verassingen komt te staan.

Cinnovate SaaS

Amstelring heeft gekozen voor Cinnovate SaaS compleet inclusief een uitgebreide XLA. Amstelring mag voor De Venser gebruik maken van onze volledige software suite ongeacht de aantallen die ze nodig hebben. Daarbij mogen ze onbeperkt gebruik maken van onze service en support waarbij de uren voor zowel implementatie als service zijn opgenomen in het maandbedrag. Dus All-In voor een vast bedrag per maand. Kortom, Amstelring weet voor de komende vijf jaar financieel exact waar ze aan toe zijn.


Als Amstelring nieuwe technologie wil inzetten dan kunnen ze kiezen uit verschillende leveranciers met specifieke toepassingen zoals intelligente camerasoftware, slimme bedmatten of radarsensoren.


Wil jij weten wat voor toepassingen er nog meer beschikbaar zijn via het Cinnovate platform? Kom dan op 12 oktober naar onze Cinnofair. Daar kan je al onze integratiepartners ontmoeten. Meld je hier aan, de toegang is uiteraard gratis!

Bij De Venser is altijd iets te doen. De locatie is open, gastvrij, vrolijk en multicultureel. Familie, vrienden en vrijwilligers worden actief betrokken bij de zorg en de activiteiten die plaatsvinden. In September gaan we starten met de implementatie van de nieuwe Cinnovate technologie. Eerst maar eens genieten van een mooie zomer!


26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page