top of page
Zoeken

Cinnovaties uitgelicht: Toegangscontrole

Eén oplossing met diverse mogelijkheden om deuren te openen. Gebruiksvriendelijk,

veilig en betrouwbaar!


Een veilig gevoel is belangrijk, zeker in een woonomgeving waar mensen wonen die vanwege hun zorgbehoefte kwetsbaar zijn. Veiligheid begint bij een goede afsluiting van deuren en het gecontroleerd uitgeven en beheren van sleutels. Elektronische sleutels maken het voor mensen met een beperking makkelijker om de deur zelfstandig te kunnen openen. Daarnaast zijn ze niet te kopiëren en makkelijk te verwijderen als een sleutel kwijt is.

Cinnovate biedt een geïntegreerde oplossing voor elektronische toegangscontrole. Eén oplossing met diverse mogelijkheden voor gehandicapte mensen om zelfstandig de deur te kunnen openen, ondanks hun beperking. Daarnaast kunnen toegangsrechten aan de zorg- en dienstverlening worden gekoppeld en is het beheer van elektronische sleutels eenvoudig zelf te doen via een handige webinterface. Op deze manier heeft Cinnovate de complete toegang tot een gebouw veilig en betrouwbaar onder controle.


Meer weten over de mogelijkheden die Cinnovate Toegangscontrole biedt? Stuur ons een mail info@cinnovate.nl en we beantwoorden graag je vragen.15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page