top of page
Zoeken

Cinnovaties uitgelicht: Deurintercom

Een veelzijdig en flexibel communicatiesysteem voor de zorg met een mooie geïntegreerde oplossing voor video-deur-intercom functionaliteiten. Dat bieden wij.


Video deur-intercomsystemen zorgen ervoor dat bezoekers niet zomaar zonder gezien en gehoord te worden een pand binnen komen. Daarnaast is het wel zo prettig dat mensen niet meer naar de deur toe hoeven voor het binnen laten van de gasten. Met één druk op de knop kan de deur op afstand worden open gedaan.

Cinnovate levert diverse aanbelposten maar kan ook koppelen met de aanbelposten van andere leveranciers. De video-deur-intercom functie biedt bewoners een belangrijke mate van zelfstandigheid als het gaat om het ontvangen van bezoekers. Lukt dat niet meer, dan kunnen de deurintercom oproepen ook via onze handige Assist App door zorgverleners worden afgehandeld.


Zelfstandigheid en veiligheid gaan hand in hand met de video-deur-intercom oplossingen van Cinnovate.


Meer weten over de mogelijkheden van de video-deur-intercom oplossingen van Cinnovate voor uw gebouw? Stuur een mail naar info@cinnovate.nl en wij beantwoorden graag uw vragen!30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page