Zoeken

Cinnovaties uitgelicht: Assist App

De Assist App is de intelligente App van Cinnovate die speciaal voor zorgverleners van een smartphone of tablet een handige en betrouwbare assistent maakt. Alle gerichte oproepen vanuit het zorgsysteem worden in de App overzichtelijk weergegeven en kunnen direct door de zorgverlener worden afgehandeld.


Dankzij de Assist App hebben zorgverleners altijd een actueel overzicht van de cliënten waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Daarnaast kunnen ze eenvoudig de in de kamers toegepaste sensoren en profielen beheren. Met behulp van Assist kan er bij alarm uiteraard een spraakverbinding met de kamers worden gemaakt of kunnen camerabeelden bekeken worden. Zo heeft iedere zorgverlener dankzij de Assist App altijd een eigen persoonlijke

assistent op zak.


De Assist App is beschikbaar voor smartphones en voor tablets en kan uitstekend gebruikt worden in combinatie met diverse merken smartwatches voor notificaties.


31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle