Zoeken

Cinnovate Website

Bijgewerkt: 23 jan 2020

Al jaren zijn we bezig om producten te ontwikkelen die mensen met een beperking helpt om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen leven met borging door professionele zorg ondersteuning. Vanuit een passie voor techniek en met een maatschappelijke visie, op waar techniek toegevoegde waarde aan de samenleving kan bieden, hebben wij het Cinnovate Systeem ontwikkeld. Wat ons betreft moet het gesprek niet gaan om de techniek maar juist over deze toegevoegde waarde. Wat hebben mensen met een zorgvraag en hun zorgverleners eigenlijk nodig? Daar invulling aan geven is wat onze mensen dagelijks bezig houdt.


Onze nieuwe website geeft een goed overzicht van onze producten en dat allemaal vanuit functioneel perspectief. We besteden veel aandacht aan oplossingen en praktijk cases gericht op toegevoegde waarde voor zorgorganisaties en natuurlijk hun cliënten. Zo zijn we bijvoorbeeld samen met Cordaan bezig om op basis van data uit het zorgsysteem iets te zeggen over de kwaliteit van hun dienstverlening met als doel om die kwaliteit daarmee te kunnen verbeteren.


Uiteraard besteden we op onze nieuwe website ook ruimschoots aandacht aan de Cinnovate Academie, de service ondersteuning die wij onze partners bieden en hebben we al onze documentatie vrij beschikbaar gemaakt voor iedereen.

Laat u inspireren en laat u verrassen op onze mooie nieuwe website.13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle