top of page
Zoeken

Cinnovate Top Display

U wilt als zorgorganisatie een rustige en plezierige woonomgeving creëren voor uw cliënten. Een woonomgeving die aansluit bij de behoeften van de bewoners en de overgang van eigen huis naar instelling zo comfortabel mogelijk maakt. Belangrijk daarbij is dat de uitstraling zo min mogelijk ‘instituut’ is en zo veel mogelijk een gevoel van ‘thuis’ opwekt. Inrichting speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol maar zeker niet de enige.


Heeft u wel eens nagedacht over de impact van de continue stroom aan alarmoproepen van medebewoners op de telefoons van zorgmedewerkers? In de volksmond ook wel piepjes of bellen genoemd! Hoe creëer je een rustige en plezierige woonomgeving als er continu alarmpiepjes afgaan op de telefoons van zorgmedewerkers?


Met behulp van het Top Display van Cinnovate kunnen medewerkers voortaan bij iedere alarmoproep hun smartphone gewoon in de zak houden. Het Top Display is draadloos gekoppeld aan de smartphone en zodra er een alarmoproep binnenkomt verschijnt die informatie op het beeldscherm van het Top Display. Door het Top Display te dragen in een borstzakje of geklipt aan de knopenlijst van de jas kunnen zorgmedewerkers direct de binnenkomende berichten lezen zonder dat dit de rust voor collega’s en bewoners verstoort.

Oproepen kunnen via twee handige knoppen direct worden geaccepteerd voor opvolging of geweigerd. Een zorgmedewerker hoeft de smartphone gedurende het hele proces verder niet te gebruiken. De op het Top Display geïntegreerde noodknop biedt zorgmedewerkers de mogelijkheid om in geval van nood direct hun collega’s te informeren.


Het Top Display is een handige tool voor zorgmedewerkers die hun ondersteunt bij hun meest voorkomende dagelijkse handeling, namelijk alarmafhandeling. Daarnaast wordt het dankzij het Top Display op iedere afdeling piepjes vrij.


Het Top Display is leverbaar vanaf 1 januari 2021 maar is nu alvast te bestellen.


Wilt u het Top Display bestellen of meer informatie hierover? Neem contact met ons op via info@cinnovate.nl of bel 036-5343888.88 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page