top of page
Zoeken

Cinnovate Lease

Voor veel zorgorganisaties is het door de bezuinigingen van de afgelopen jaren moeilijk om de aanschaf van nieuwe zorgtechnologie te financieren. De Corona crisis heeft de uitdaging op dat gebied alleen maar groter gemaakt. Naast de mogelijkheid om Cinnovate technologie te huren, specifiek gericht op tijdelijke huisvesting, biedt Cinnovate daarom nu ook de mogelijkheid om te leasen. Zo kan de aanschaf van zorgtechnologie worden verspreid over meerdere jaren exploitatie.


"Wij zien de vraag naar technologie op basis van exploitatie al jaren toenemen", aldus Sietse Dugour, commercieel directeur van Cinnovate. "Er wordt steeds meer gekeken naar specifieke technologie voor klanten met een unieke zorgvraag. Die technologie moet dus makkelijk 'aan' en 'uit' te zetten zijn. Toepassing en gebruik bij noodzaak wordt zo langzaam maar zeker de norm. Onze huur en SaaS mogelijkheden spelen daar goed op in maar ons financiële pakket was nog niet volledig. Door de toevoeging van leasing, bieden we een volledige range aan financiële mogelijkheden aan onze klanten."


Leasing is met name interessant voor de basis infrastructuur die nodig is voor zorgtechnologie. Hierbij valt te denken aan het draadloze netwerk voor sensoren en positiebepaling, maar in veel gevallen ook de basis spreek- / luisterverbinding in woningen.


"De verschillende financiële pakketen zijn ook eenvoudig met elkaar te combineren", gaat Sietse verder. Zo kan je de basis infrastructuur leasen voor 3 of 5 jaar, waarna de installatie volledig eigendom is geworden. Daarnaast kan je op het moment dat het nodig is, specifieke zorgdomotica huren en via SaaS de benodigde applicaties en apps eenvoudig en snel inzetten op het moment dat dit nodig is."


Cinnovate biedt dus een volledig pakket aan financiële mogelijkheden voor de inzet van zorgtechnologie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons. Dat kan per mail: info@cinnovate.nl of per telefoon: 0365343888.53 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page