top of page
Zoeken

Charim kiest voor SaaS met de Cinnovate Cloud

Heerlijk beschut in de Gelderse Vallei ligt Veenendaal dat zijn naam dankt aan de rijke veengronden waarop het gelegen is. Daar op een paar honderd meter loopafstand van het groene Dragonderpark heeft Zorggroep Charim het prachtige woonzorgcentrum ’t Boveneind gerealiseerd. Nou ja, het eerste deel is al bewoond en het tweede, tevens laatste, deel wordt rond de zomer in gebruik genomen.

Charim staat midden in de samenleving en biedt totaalzorg in de regio’s Veenendaal en Zeist. De visie van Charim is duidelijk zichtbaar als je kijkt naar de opzet en inrichting van ’t Boveneind. De locatie is ruim opgezet en er is veel aandacht voor sfeer en levendigheid. Er is een gezellig restaurant waar men regelmatig leuke activiteiten organiseert.


Op een steenworp afstand van het centrum van Veenendaal biedt Charim een breed scala aan woon- en zorgdiensten aan de bewoners van ’t Boveneind. Van privacy bestendige studio’s voor cliënten die baat hebben bij groepswonen tot ruim opgezette zorgappartementen en van somatische zorg tot psychogeriatrische zorg.

Om snel en gemakkelijk te kunnen inspelen op de variërende zorgvraag van haar cliënten heeft Charim ervoor gekozen om ook bij ’t Boveneind een Cinnovate woonzorgsysteem te implementeren. Het is de eerste locatie van Charim die volledig op basis van SaaS Compleet wordt ingericht, vanuit de veilige en stabiele Cinnovate Cloud. Zo verzekert Charim zichzelf van de beste technologie, op basis van de beste ICT infrastructuur in combinatie met de beste servicedienstverlening. Daarnaast weet Charim ook zeker dat ze in de toekomst, dankzij het open CareServer platform, eenvoudig en snel nieuwe innovatieve technologie kan implementeren op ’t Boveneind en op de andere locaties met Cinnovate die gemigreerd gaan worden naar SaaS Compleet.

’t Boveneind is een modern en gezellig woonzorgcentrum gebouwd voor nu en in de toekomst. Het biedt bewoners de vrijheid om heerlijk met de kleinkinderen naar de kinderboerderij te kunnen wandelen in het Dragonderpark. Daarnaast biedt het de veiligheid en geborgenheid die sommige bewoners nodig hebben die net wat minder zelfstandig kunnen. Door gebruik te maken van het CareServer platform op basis van SaaS en Cinnovate als technologie partner weet Charim zeker dat de toekomst altijd dichtbij het nu ligt.


Wil je meer weten over Charim? Kijk dan eens op hun website.


Meer weten over Cinnovate? Klik dan op één van onderstaande linkjes voor meer informatie.

CareServer platform

SaaS Compleet

Cinnovate woonzorgtechnologie


Wil je een demonstratie van onze mogelijkheden? Kom dan eens langs bij ons in Almere.

Bel 036 53 43 888 voor het maken van een afspraak of stuur een mailtje naar info@cinnovate.nl.

*foto's zijn van de website van Charim

75 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page