top of page
Zoeken

Boveneind naar volgende fase

Het begint allemaal met een goede basis! De afgelopen maanden zijn we druk geweest met het overzetten van alle bestaande Cinnovate locaties van zorgorganisatie Charim naar onze SaaS / Cloud omgeving. Toen die stap eenmaal was gezet konden we starten met de uitrol van Cinnovate in de nieuwbouw van locatie Boveneind. De introductie van SaaS heeft een hele nieuwe wereld voor hen geopend.

Deze week is de nieuwbouwlocatie Boveneind Fase 2 in gebruik genomen met als basis het Cinnovate systeem met de alom bekende functionaliteiten en mogelijkheden. Zo is er gekozen voor het toepassen van de stabiliteit en geluidskwaliteit van de Icom Max als verpleegoproeptoestel. Het 7" aanraakscherm zorgt voor optimaal gebruikersgemak voor zowel bewoners als zorgverleners.

Daarnaast heeft men gekozen voor beweegvrij positiebepaling en dwaalpreventie op basis van leefcirkels. Bij een alarmoproep weten zorgmedewerkers meteen waar een cliënt zich binnen het gebouw bevindt. Hierdoor kan men de bewoners veel meer vrijheid bieden en... Als het voor sommige bewoners toch te onveilig is om bepaalde ruimtes te verlaten, dan kan dwaalpreventie eenvoudig aangezet worden. Bewegingsvrijheid en veiligheid kunnen op die manier optimaal op elkaar worden afgestemd.


Doordat Charim gebruik maakt van SaaS krijgen ze toegang tot alle extra functionaliteiten en integraties van het Cinnovate CareServer platform. Daarom heeft men er, vanwege de kwetsbare doelgroep, voor gekozen om in de badkamers gebruik te gaan maken van Vayyar radarsensoren om zo snel alarm te krijgen als er iemand is gevallen. Daarnaast gaat Charim aan de slag met de AI oplossing van Vision Intelligence. Binnenkort worden alle voorzieningen voor Vayyar en Vision Intelligence op de locatie aangebracht.


SaaS biedt Charim de mogelijkheid om snel nieuwe toepassingen op hun locaties te kunnen inzetten. Dat geeft ze flexibiliteit en zorgt ervoor dat ze hun dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op hun bewoners.


Wilt u weten wat het open CareServer platform op basis van SaaS voor u kan betekenen? Kom dan langs op de Cinnofair op 12 oktober in Almere. Daar kunt u al onze integratiepartners ontmoeten en met eigen ogen zien wat er mogelijk is.


Klik hier voor gratis toegangskaartjes.


31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

De Venser

bottom of page