top of page
Zoeken

Beth Shalom

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

In opdracht van zorgorganisatie Cordaan is er Cinnovate zorgtechnologie in het multifunctionele en karakteristieke zorgcentrum Beth Shalom geïnstalleerd. Wat is er dan zo multifunctioneel en karakteristiek vraagt u zich af? Nou dat vertellen wij u natuurlijk graag.


Beth Shalom is een zorgcentrum met de Joodse identiteit en zoals Cordaan het zelf noemt; Beth Shalom is een huis met Nesjomme! Er is veel aandacht voor Joodse tradities en Joodse feestdagen. Qua dienstverlening en dus ook qua technologie dient er rekening te worden gehouden met Joodse regels. Het mooie is wel dat ondanks de duidelijk zichtbare Joodse identiteit de afkomst en levensbeschouwelijke overtuiging van elke bewoner gerespecteerd wordt.

Alle appartementen zijn voorzien van Cinnovate technologie met als basis de Cinnovate Icom Max. Het geïntegreerde RF-868 netwerk zorgt ervoor dat er snel en eenvoudig verschillende soorten draadloze zenders en sensoren in de woningen kunnen worden geplaatst. Hierdoor kan er heel specifiek per bewoner worden bepaald welk type signalering het beste past.


De flexibiliteit dit Cordaan bij dit project zocht zat hem niet zozeer in de hoeveelheid verschillende toepassingen maar vooral in het aanpassingsvermogen aan deze unieke doelgroep. In de voorbereiding is uitgebreid gesproken met de zorgmedewerkers van Beth Shalom om ervoor te zorgen dat de zorgtechnologie optimaal aansluit bij de kwetsbaarheid van de bewoners en de bijzondere tradities en regels van hun levensbeschouwelijke overtuiging. Prachtig om te zien hoe enorm betrokken de medewerkers en vrijwilligers zijn bij hun bewoners.

Inmiddels is de woonzorgtechnologie al geruime tijd operationeel bij Beth Shalom, net als op diverse andere locaties van Cordaan. De komende tijd zal Cinnovate Cordaan verder ondersteunen bij de grote vervangingsopgave van verouderde systemen waar zij voor staan. Om al die projecten soepel te laten verlopen hebben Cinnovate en Cordaan een raamovereenkomst afgesloten waarbij Cinnovate voldoende materialen op voorraad heeft liggen het grote aantal projecten de komende tijd te realiseren.


Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met jouw vervangingsopgave? Kom vrijblijvend eens bij ons langs om onze mogelijkheden te bekijken in onze woonzorgtechnologie ruimte.

Mail naar info@cinnovate.nl of bel naar 0365343888.


66 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page