Zoeken

Beth Shalom

In opdracht van zorgorganisatie Cordaan is Cinnovate partner Zetacom druk bezig met de implementatie van Cinnovate zorgtechnologie in het multifunctionele en karakteristieke zorgcentrum Beth Shalom. Wat is er dan zo multifunctioneel en karakteristiek vraagt u zich af? Nou dat vertellen wij u natuurlijk graag.


Beth Shalom is een zorgcentrum met de Joodse identiteit en zoals Cordaan het zelf noemt; Beth Shalom is een huis met Nesjomme! Er is veel aandacht voor Joodse tradities en Joodse feestdagen. Qua dienstverlening en dus ook qua technologie dient er rekening te worden gehouden met Joodse regels. Het mooie is wel dat ondanks de duidelijk zichtbare Joodse identiteit de afkomst en levensbeschouwelijke overtuiging van elke bewoner gerespecteerd wordt.


Alle appartementen worden voorzien van Cinnovate zorgtechnologie met als basis de Cinnovate Icom Max. Het geïntegreerde draadloze RF-868 netwerk zorgt ervoor dat er snel en eenvoudig verschillende soorten draadloze zenders en sensoren in de woningen van de bewoners kunnen worden geplaatst. Hierdoor kan er heel specifiek per bewoner worden bepaald welk type signalering het beste past.


In de voorbereiding is uitgebreid gesproken met de zorgmedewerkers van Beth Shalom om ervoor te zorgen dat de zorgtechnologie optimaal aansluit bij de kwetsbaarheid van de bewoners en de bijzondere tradities en regels van hun levensbeschouwelijke overtuiging. Prachtig om te zien hoe enorm betrokken de medewerkers en vrijwilligers zijn bij hun bewoners. Dankzij hen hebben we samen met Zetacom een passende oplossing kunnen uitdenken voor deze bijzondere Cordaan locatie.

Cinnovate, clever innovations.


26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle