Zoeken

Assist App

Bijgewerkt: 23 jan 2020

Cinnovate is ervan overtuigd dat de Smartphone steeds belangrijker wordt voor zorgverleners en langzaam veranderd in een mobiele zorgcockpit. De nieuwste versie van de Cinnovate Assist App brengt die toekomst weer een stap dichterbij.


Via het handige kamerstatus overzicht kunnen zorgverleners altijd in één oogopslag zien welke kamers in alarm staan. Zo kunnen collega’s elkaar makkelijk ondersteunen bij het afhandelen van zorgaanvragen en kan er ingeschat worden of er tijd is voor andere taken of activiteiten.


De Room Control functie in de Assist App zorgt ervoor dat zorgverleners vanuit het kamerstatus overzicht ook de profielen en sensoren van de betreffende kamer kunnen beheren en configureren. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig op afstand de akoestische bewaking worden geactiveerd.


Voor diverse Smartphones is inmiddels de noodknop functie geïmplementeerd inclusief de noodzakelijke aanpassingen naar aanleiding van diverse Android updates. Voor een volledig overzicht van alle functies en mogelijkheden verwijzen wij u naar de releasenotes en productsheet van de Assist App in ons docucenter.65 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle