Zoeken

Altijd de perfecte back-up

Zelfstandig en zelfredzaam zijn is voor iedereen heel belangrijk, maar voor mensen met een beperking des te meer. Als je door een beperking deels afhankelijk bent van anderen, dan geeft de mogelijkheid om iets alsnog zelf te kunnen een enorm boost aan de eigenwaarde. Daarom praten wij vaak over samenredzaamheid; zelfstandig waar het kan, ondersteuning waar dat nodig is.


Bij techniek is zelfstandigheid net zo belangrijk als het gevoel van eigenwaarde. Technologie moet zelfstandig en bedrijfszeker kunnen draaien, maar net als bij mensen kan er ook bij techniek weleens iets misgaan. Dan is het wel zo fijn dat ook de techniek kan vertrouwen op een goede achterwacht.


Cinnovate besteedt veel aandacht aan de redundantie van haar systemen. Apparaat uitval mag er nooit toe leiden dat het alarmproces verstoord wordt. Zo nemen Icoms onderling de activiteiten van elkaar over, worden aanvragen van draadloze sensoren door meerdere ontvangers behandeld en worden draadloze verbindingen met apparaten continu gecontroleerd.


Ook de Cinnovate CareServer, het kloppend hart van het zorgsysteem, is volledig redundant uit te voeren. Als de Master CareServer om wat voor reden dan ook uitvalt, dan neemt de Slave CareServer probleemloos het werk over.


Beter voorkomen dan genezen is ons motto, dus de handige Cinnovate monitortool inspecteert continu alle servers en systemen. Al bij de eerste indicatie van een probleem maakt de monitortool daar melding van zodat er snel ingegrepen kan worden.


Redundantie en preventie gaan hand in hand met Cinnovate Clever Innovations.24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle