top of page
Zoeken

Als je haar maar goed zit!

De deur naar de gang stond open, vanuit de kamer was er een hoop gemopper en geklaag te horen. De oud-kolonel, woonachtig bij Cordaan op de locatie Berkenstede, was ontevreden. Niet met ons, niet met de zorg maar met iets heel anders. Op deze manier weigerde hij naar het Grand-Café te gaan voor zijn gebruikelijke kopje koffie.


Gisteren was de eerste Cinnovate meeloop dag bij Cordaan op de locatie Berkenstede. Onze ontwikkelaars en techneuten wilden graag eens zien hoe de Cinnovate technologie in de dagelijkse praktijk werd gebruikt. Uiteraard om te zien wat beter kan, wat handiger kan en natuurlijk ook om complimentjes te oogsten.


Belangrijker is echter dat onze ontwikkelaars en techneuten ervaren voor wie we het eigenlijk doen. Voor al die mensen die liefdevol worden verzorgd door de enthousiaste en betrokken medewerkers van organisaties zoals Cordaan. Juist dat zal motiveren om nog betere technologie te ontwikkelen ter ondersteuning van de zorgverleners, die met veel te weinig mensen veel te veel werk moeten doen.


De komende tijd lopen de mensen van Cinnovate vaker mee. Vooral om te leren maar ook om een bijdrage te leveren aan de zorg voor kwetsbare mensen. Zo hebben we gisteren vooral eitjes gebakken, koffie rondgebracht, gesjoeld en heel veel gezellige praatjes gehouden.


Met de kolonel is ook alles goed gekomen gelukkig. De twee kammetjes in zijn borstzakje lieten blijken dat zijn kapsel voor hem heel belangrijk was. Ondanks dat hij er al een tijd mee bezig was geweest kreeg hij zijn haar niet naar tevredenheid in model. Eric, projectleider bij Cinnovate, nam de taak op zich om hem te helpen. Hij maakte een foto van het kapsel van de kolonel zodat hij kon aanwijzen wat er dan niet goed zat. Met een paar ferme kam bewegingen de juiste kant op zat het haar uiteindelijk toch in model. Eind goed al goed dus.
76 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page