Zoeken

Alle volwassenen waren ooit kinderen!

Pannenkoeken bakken is natuurlijk niet het eerste wat er in je opkomt als taak wanneer je gevraagd wordt om een dag te helpen in een verzorgingstehuis. Maar waarom eigenlijk niet? Lusten we opeens geen pannenkoeken meer als we oud zijn en verzorging nodig hebben? Onzin natuurlijk, ze gingen erin als “zoete koek”.


Dag 2 van het werkbezoek van de Cinnovate ontwikkelaars aan de Cordaan locatie Berkenstede was ook nu weer enorm leerzaam en waardevol. Onze belangrijkste doelstelling is om onze mensen die de hele dag aan het programmeren, printtekenen, 3D printen en ontwikkelen zijn te laten zien voor wie ze dat eigenlijk doen. Dat het niet alleen patiënten zijn met een zorgvraag, maar dat het gewoon echte mensen zijn. Met gevoelens, fantasie, plezier, verdriet, honger, dorst, smaak, emotie, karakter en al dat andere wat mensen bijzonder maakt. Iets waarvoor met name in de landelijke discussie over de toekomst van ouderenzorg veel te weinig aandacht is. Dat moet maar eens veranderen vindt u ook niet?


Alle volwassenen waren ooit kinderen, maar niet iedereen weet dat nog!


46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle