"Vrij om te gaan waar je wil en in geval van nood

overal geholpen worden." 

Bekijk onze oplossingen en ontdek hoe wij kunnen helpen.

 

BLE Positiebepaling

Cinnovate biedt een zeer geavanceerde vorm van positiebepaling op basis van BLE-technologie. Cliënten dragen een zogenaamde BLE-tag bij zich. Het signaal van deze tag wordt ontvangen door de Cinnovate BLE-ontvangers die dit vervolgens doorgeven aan de CareServer.

Het positiebepalingssysteem in de CareServer zorgt ervoor dat de laatste positie van een cliënt automatisch wordt meegestuurd met een alarmbericht. Ook is het mogelijk om real-time de positie van een cliënt te zien op de digitale kaart in Zorg Cockpit.

De positiebepaling op basis van BLE-technologie is volledig geïntegreerd met de dwaaldetectie technologie van Cinnovate.

 

RF Positiebepaling

Standaard in de CareServer en de Icoms is positiebepaling op basis van RF-technologie beschikbaar. Het grote voordeel aan deze techniek is dat het qua installatie dus standaard in zowel de hardware als de software zit. Er hoeven daarom geen aparte ontvangers voor te worden aangeschaft.

RF-technologie heeft als nadeel dat het niet geschikt is voor alle gebouwen. Om te beoordelen of een gebouw geschikt is zal de positiebepaling moeten worden ingemeten.

Zonder een grote investering is het in veel gevallen mogelijk om positiebepaling op basis van RF te implementeren. Hierbij wordt een gebouw in zones verdeeld waardoor zorgmedewerkers bij een alarmbericht de zone waar een cliënt zicht bevindt meegestuurd krijgen.

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle