Over ons

Cinnovate is van oorsprong een familiebedrijf en is in 1988 opgericht door technisch ingenieur Rob Dugour. Ondanks de groei zijn familiewaarden altijd belangrijk gebleven binnen het bedrijf. Het management van Cinnovate bestaat uit drie mensen met zeer uiteenlopende vakgebieden en specialisaties.

 

Onze aandacht gaat vaak naar kwetsbare groepen binnen onze samenleving, waarvoor technologie een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het verbeteren van hun levensomstandigheden.  Met het opzetten van het Cinnovate Technology Centre Almere gaan we daarbij nog een stap verder en zetten we onze kennis en kunde in voor de meest kwetsbaren waarvoor geen financieel haalbare productontwikkelingen worden gedaan.

Werken bij

Cinnovate is een dynamisch en innovatief ontwikkelbedrijf. Daarbij is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij werken veel samen in teams. Zo delen we verantwoordelijkheden en is er altijd gelegenheid om van elkaar te leren. 

Ben jij ook enthousiast geworden over Cinnovate en wil je graag weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk dan onze vacatures en stageplaatsen.

MVO hoog op de agenda

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda bij Cinnovate. Dat komt voor een groot deel door de markt waarin wij actief zijn.

Door het intensief bezig zijn met de ontwikkeling van technologie gericht op zorg, duurzaamheid en veiligheid voelt iedereen zich binnen onze organisatie al snel persoonlijk betrokken.

 

Deze betrokkenheid komt tot uiting in het MVO-beleid van Cinnovate. Daarin is bepaald dat er jaarlijks diverse maatschappelijke organisaties financieel ondersteund worden. 

 

Cinnovate mijneigenthuis.png
Cinnovate e-mail handtekening450px.jpg

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl