top of page
shutterstock_725506924_edited.jpg

Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

Wil jij weten hoe wij in de wereld staan
op basis van onze

familiewaarden

Cinnovate is een echt familiebedrijf met veel aandacht voor kwetsbare mensen in onze samenleving.

Zekerheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Niet alleen wat betreft de producten en diensten die wij ontwikkelen, maar ook met betrekking tot ons personeelsbeleid en onze betrokkenheid bij onze omgeving en de maatschappij.

Daarom is Cinnovate sponsor van maatschappelijke organisaties zoals Stichting Mijn Eigen Thuis en waren wij hoofdsponsor en initiatiefnemer van het succesvolle Forever Young Festival.

Familie als basis geldt ook voor alle mensen die voor ons werken. Wij werken op basis van positieve gelijkwaardigheid en respect met elkaar samen in een dynamische, maar voor gezellige omgeving.

Werkenbijcinnovate achtergrond 1.png
shutterstock_1812409618_edited.jpg

Wees welkom en kom 
werken bij

Cinnovate

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een goede informele werksfeer en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Omdat wij blijven groeien zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden die ons kunnen helpen ons doel te bereiken. Namelijk om met innovatieve technologie zoveel mogelijk kwetsbare mensen kwaliteit van leven te bieden.

Wil jij werken aan innovatieve moderne technologie met grote maatschappelijke waarde? Versterk ons team, dan zorgen wij voor lekkere koffie.

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Bij Cinnovate besteden we veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo introduceren we regelmatig nieuwe technieken en methodieken en is er veel ruimte voor training en opleiding.

Niemand kan 8 uur lang alleen maar intensief met zijn werk bezig zijn. Daarom is er bij Cinnovate veel tijd voor afleiding in de vorm van gezelligheid en activiteiten. 

Informeel en vooral
gezellig.

Elke maand is er een unieke DeaCreadag. Een dag waarop onze volledige R&D afdeling aan een zelfbedacht project mag werken. Zonder beperkingen en regels gaan ze voor het plezier aan de slag met de meeste innovatieve technieken. 

Innovatie is het 
hart van Cinnovate

180822-4ff-2388_edited.jpg

Forever Young Festival.
Tijdens 2 edities van het Forever Young Festival vierden ongeveer 20.000 senioren het leven danzij optredens van Willeke Alberti, Hans Kazan, Henny Huisman en nog veel meer. Met Cinnovat als hoofdsponsor.

Ben jij nog druk op school maar
wil je graag opgroeien binnen de

familie?

De jeugd heeft de toekomst, maar hoe ontdek je verborgen talent? Hoe kan je, als je een jaar of 15 bent, nou een keuze maken over wat je wilt worden later?

Talentontwikkeling begint dus in het onderwijs en het liefst zo vroeg mogelijk. Maar daar hoort wel een goede aansluiting van de arbeidsmarkt bij.

Van het basisonderwijs tot en met de universiteit wordt in de Cinnovate Academie met elkaar verbonden. Wij bieden veel plek aan leerlingen en studenten binnen onze organisatie en bieden ze daarbij een mooie extra uitdaging op het gebied van onderwijs en talentontwikkeling.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Michiel Vleeming_edited.jpg
bottom of page