top of page

"Wij ontwikkelen en realiseren innovatieve

zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van 

kwetsbare groepen binnen onze samenleving

te verbeteren en waarborgen." 

   Wil je weten wat ons drijft? Neem een kijkje en ontdek hoe wij in de wereld staan!

Anchor 1

Familiewaarden als basis voor ondernemen

Cinnovate is een echt familiebedrijf met veel aandacht voor kwetsbare mensen in onze samenleving. 

Zekerheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Niet alleen wat betreft de producten en diensten die wij ontwikkelen, maar ook met betrekking tot betrokkenheid in onze omgeving en de maatschappij.

Daarom is Cinnovate sponsor van sociaal maatschappelijke organisaties zoals Forever Young Festival en Stichting Mijn Eigen Thuis.

Familie als basis geldt ten slotte ook voor alle mensen die voor onze organisatie werken. Wij werken op basis van positieve gelijkwaardigheid en respect met elkaar samen in een dynamische, maar vooral ook gezellige, omgeving.

Anchor 2

Werken bij Cinnovate

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een goede informele werksfeer en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Omdat wij blijven groeien zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden die ons kunnen helpen ons doel te bereiken. Namelijk om met innovatieve technologie zoveel mogelijk mensen kwaliteit van leven te bieden.

 

Wil jij werken aan innovatieve moderne technologie met grote maatschappelijke waarde? Versterk ons team, dan zorgen wij voor lekkere koffie!

Anchor 3

Opgroeien binnen de familie?

De jeugd heeft de toekomst, maar hoe ontdek je verborgen talent? Hoe kan je, als je een jaar of 15 bent, nou een keuze maken over wat je wilt worden later?

Talentontwikkeling begint dus in het onderwijs en het liefst zo vroeg mogelijk. Maar daar hoort wel een goede aansluiting van de arbeidsmarkt bij.

Van het basisonderwijs tot en met de universiteit wordt in de Cinnovate Academie met elkaar verbonden. Wij bieden veel plek aan leerlingen en studenten binnen onze organisatie en bieden ze daarbij een mooie extra uitdaging op het gebied van onderwijs en talentontwikkeling. 

bottom of page