"Het ontwikkelen van een goed systeem

begint bij het stellen van de juiste vragen

aan de juiste mensen." 

Bekijk onze oplossingen en ontdek hoe wij kunnen helpen.

 

Cinnovate Basis Systeem

Eenvoud siert de mens, maar ook het systeem. Een goed zorgsysteem moet simpel, doelgericht en vooral ter ondersteuning van de cliënten en medewerkers dienen.

 

De zorg vraagt steeds meer om systemen die makkelijk kunnen inspelen op specifieke zorgbehoeften, eenvoudig uit te breiden en natuurlijk financieel aantrekkelijk zijn. Pas technologie toe daar waar het nodig is.

Het Cinnovate Basis Systeem past uitstekend bij deze filosofie. Alle apparatuur en sensoren die nodig zijn voor het ondersteunen van cliënten en zorgverleners kunnen via een draadloze infrastructuur informatie uitwisselen.

Zo kan je eenvoudig de toegepaste techniek in een woning uitbreiden of juist afbouwen al naar gelang de ondersteuningsbehoeften.

 

Cinnovate Flex Systeem 

Technologie moet betrouwbaar zijn, zeker als het zorgtechnologie betreft. Het welzijn van cliënten is ervan afhankelijk dus technologie moet het gewoon altijd doen. 

Dat is ook de reden waarom veel zorgorganisaties ervoor kiezen om essentiële technologie aan te sluiten op een vaste infrastructuur. Draadloze netwerken zijn nu eenmaal kwetsbaarder dan netwerken die zijn aangelegd op basis van bekabeling.

De Cinnovate Multi Switch maakt het mogelijk om iedere woning te voorzien van meerdere fysieke data aansluitingen. De geïntegreerde ontvanger is de basis voor het RF-868 netwerk.

 

Het Cinnovate Flex Systeem combineert de kracht van draadloos en bedraad en biedt dus connectie zekerheid in combinatie met flexibiliteit. 

De kracht van techniek komt volledig tot zijn recht met Cinnovate Flex.

 

 

 

Cinnovate Compleet Systeem

Er wordt van mensen verwacht dat ze zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Voordat mensen dus in aanmerking komen voor een plek in een verzorgingshuis moet er sprake zijn van een significante zorgzwaarte.

Maar ook in een verzorgingshuis wordt er steeds meer ingezet op zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zorgtechnologie speelt hierbij een belangrijke ondersteunende rol en moet makkelijk te gebruiken zijn door zowel cliënten als zorgverleners.

Binnen het Cinnovate Compleet Systeem wordt deze ondersteunende rol optimaal geborgd en staat de veiligheid van zowel de cliënten als zorgverleners centraal.

De kamers worden allemaal voorzien van de veelzijdige en multifunctionele Icom Max en zodoende is de zorg voor cliënten altijd verzekerd. 

Als er meer basis zorgtaken worden ondersteund of zelfs overgenomen door techniek, blijft er meer tijd over voor het belangrijke sociale element van zorgdienstverlening.

 

Hier zijn wij goed in.

Breng ons uw uitdaging, dan zorgen wij voor de koffie. Let's

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle