top of page

"Het ontwikkelen van een goed systeem

begint bij het stellen van de juiste vragen

aan de juiste mensen." 

Bekijk onze oplossingen en ontdek hoe wij kunnen helpen.

Anchor 1

Cinnovate

Basis Systeem

Een goed zorgsysteem moet simpel, doelgericht en vooral ter ondersteuning van de cliënten en zorgmedewerkers dienen. De zorg vraagt steeds meer om systemen die makkelijk kunnen inspelen op specifieke zorgbehoeften, eenvoudig uit te breiden en natuurlijk financieel aantrekkelijk zijn. 

Pas alleen technologie toe daar waar het nodig is. Het Cinnovate Basis Systeem pas uitstekend bij deze filosofie. 

Anchor 2
20201123_131514_edited.jpg

Cinnovate Flex Systeem

Technologie moet betrouwbaar zijn. Zeker als het zorgtechnologie betreft. Het welzijn van cliënten is ervan afhankelijk dus technologie moet het gewoon altijd doen.

Het Cinnovate Flex Systeem combineert de kracht van draadloos en bedraad en biedt dus connectie zekerheid in combinatie met flexibiliteit.

De kracht van techniek komt volledig tot zijn recht met Cinnovate Flex.

Anchor 3
Achtergrond Compleet systeem.jpg

Cinnovate Compleet Systeem

Er wordt van mensen verwacht dat ze zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Voordat mensen in aanmerking komen voor een plek in een verzorgingstehuis moet er sprake zijn van een significante zorgzwaarte.

 

Ook in een verzorgingstehuis wordt er steeds meer ingezet op zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zorgtechnologie speelt hierbij een belangrijke ondersteunende rol en het Cinnovate Compleet Systeem biedt alle mogelijkheden om dit zo optimaal mogelijk te realiseren.

Anchor 4
bottom of page