top of page
shutterstock_1664050042_edited_edited.jpg

Het ontwikkelen van een goed systeem begint bij het stellen van de juiste vragen aan de juiste mensen.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

Een goed systeem begint bij 
een stabiele 

zorg infrastructuur

Een goed zorgsysteem moet simpel, doelgericht en vooral ter ondersteuning van de cliënten en zorgmedewerkers zijn.

De zorg vraagt steeds meer om systemen die makkelijk kunnen inspelen op specifieke zorgbehoeften, eenvoudig uit te breiden en natuurlijk financieel aantrekkelijk zijn.

Pas alleen technologie toe daar waar het nodig is. Het Cinnovate Basis Systeem past uitstekend bij deze filosofie. Het Cinnovate Basis Systeem is een combinatie van een draadloos RF 869 netwerk voor zorgsensoren en WiFi of LTE voor de apparatuur van de zorgverleners.

 
Wilt u meer weten?

Amsta Nellestein.jpg

Nellestein

 

Bij Nellestein werken ze met WiFi, private GSM en onze RF infrastructuur.

Het Cinnovate Flex Systeem, want ook flexibiliteit is

betrouwbaar

Technologie moet betrouwbaar zijn. Zeker als het zorgtechnologie betreft. Het welzijn van cliënten is ervan afhankelijk dus de technologie moet het gewoon altijd doen.

Het Cinnovate Flex Systeem combineert de kracht van draadlos en bedraad en biedt dus connectie zekerheid in combinatie met flexibiliteit.

De kracht van techniek komt volledig tot zijn recht met Cinnovate Flex.

Deze klanten gingen u voor

Reestdal_edited.jpg

Noorderboog

"Noorderboog gebruikt het CareServer platform op basis van SaaS en de Cinnovate Cloud. Als extra backup hebben ze op iedere locatie een "backup CareServer" staan die bij internet uitval de zorgafhandeling overneemt."

Valdetectie met behulp
van Kepler Vision

Veel optische sensoren zijn van zichzelf al erg slim maar als je echt nauwkeurige analyse wil doen van iemands lichaamshouding dan heb je toch iets extra's nodig. Kepler Vision heeft een mooie oplossing.

Optische sensoren worden door veel cliënten ervaren als zeer invasief in hun woning. Immers de cliënt woont niet op het werk van de zorgverlener, de zorgverlener werkt in de woning van de cliënt. Radar technologie is een stuk vriendelijker.

Vayyar radar detectie
niet invasief, wel effectief.

De Zorg Cockpit is speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers, managers en supportmedewerkers en biedt een actueel overzicht van alle locaties inclusief de mogelijkheid om alles te beheren en configureren.

Altijd overzicht met
de Zorg Cockpit

20180913_1548561-Medium.jpg

Slimme vloer
Bij DSV Verzorgd Wonen is er een koppeling gemaakt met een slimme vloer.

Veilig, redundant en betrouwbaar dat is het Cinnovate Compleet

Systeem

Er wordt van mensen verwacht dat ze zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Voordat mensen in aanmerking komen voor een plek in een verzorgingstehuis moet er sprake zijn van een significante zorgzwaarte.

Ook in een verzorgingstehuis wordt er steeds meer ingezet op zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zorgtechnologie speelt hierbij een belangrijke ondersteunende rol en het Cinnovate Compleet Systeem biedt alle mogelijkheden om dit zo optimaal mogelijk te realiseren.

Cordaan Zuidoever losse pic.jpg
bottom of page