"Snel en eenvoudig beeldcontact met familie, vrienden en

andere dierbaren met de makkelijkste beeldbel app die er is." 

De lijnen staan open, doet u gezellig mee

 

Onbeperkt beeldbellen met maximaal 6 lijntjes tegelijk voor slechts € 5,95! Met Lines blijf je makkelijk met elkaar in contact ongeacht waar je ook bent. Even contact met de kleinkinderen, je broer in Australië of allemaal tegelijk; Cinnovate Lines brengt iedereen dichter bij elkaar.

Wat is Lines?

Lines is de makkelijkste beeldbel app die er bestaat. Voor iedereen die graag wil beeldbellen zonder een gebruikshandleiding te moeten lezen. Voor slechts € 5,95 per maand voor 7 personen onbeperkt beeldbellen.

Klik en contact

Door op de foto van iemand te drukken maakt Lines direct beeldcontact met degene die op de foto staat. Zo simpel is het!

 

Veilig

Lines is enorm veilig, jouw gegevens worden nooit met derden gedeeld. Daarnaast is jouw beeldbelgroepje een gesloten groepje, jij bepaalt wie er meedoet en je kunt nooit door iemand benaderd worden van buiten jouw groepje!

Lees hier hoe wij met jouw veiligheid omgaan.

 

Groepje

Bellen met een groepje was nog nooit zo eenvoudig. Wil je iemand toevoegen aan het gesprek? Druk gewoon op de foto van degene die je erbij wilt hebben en Lines maakt direct contact.

 

Zelf de baas

Jij bepaalt zelf wie je in je Lines groepje wilt hebben. Vind je het beheer te ingewikkeld, geen probleem. Familie of vrienden kunnen dit makkelijk voor je doen.

 

Hulp nodig?

Is er iets vervelends aan de hand en wil je hulp inroepen van familie en vrienden. Druk op de "Nu hulp nodig!" knop en ze worden één voor één gebeld, net zo lang tot er iemand opneemt.

 

Apparaten

Lines is beschikbaar voor heel veel verschillende soorten en maten smartphones en tablets. Schrijf je in via onze website of via de app en je kunt anderen eenvoudig uitnodigen en de app laten installeren (zonder ingewikkelde inlogprocedures).

 

 

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle