shutterstock_1394525933_edited_edited_ed

*ACTIE tegen Eenzaamheid*

Lines 2 maanden GRATIS voor zorginstellingen

 

Lees meer

"Veilig en eenvoudig beeldcontact met familie, vrienden en andere dierbaren met de makkelijkste

beeldbel app die er is 

Lines"

Lines gebruiken binnen uw zorginstelling? 

 
shutterstock_712962586_edited.jpg

De kracht van verbinden!

Uw primaire taak als zorgorganisatie is het verlenen van veilige en goede zorg aan kwetsbare mensen. Wij snappen dat het ondersteunen van cliënten bij het onderhouden van hun sociale netwerk door het huidige personeelsgebrek en de bezuinigingen dan lastig is.

Een goed sociaal netwerk is echter van groot belang voor het welbevinden van ieder mens. Dus ook voor die mensen waar u als zorgorganisatie zo liefdevol zorg voor draagt.

Met behulp van Cinnovate Lines kunt u beiden combineren; het veilig zorg verlenen en uw cliënten ondersteunen met het onderhouden van hun sociale netwerk.

Wat is Lines?

Lines is de makkelijkste beeldbel app die er bestaat. Voor iedereen die graag wil beeldbellen zonder een gebruikshandleiding te moeten lezen. Voor een laag bedrag per maand voor 7 personen onbeperkt beeldbellen.

Screenshot_20200908-161018_Cinnovate Lin

Lines is beschikbaar voor Android apparaten (telefoons en tablets). 

Beeldcontact

Door op de foto van iemand te drukken maakt Lines direct beeldcontact met degene die op de foto staat. Zo simpel is het!

En, bellen met een groepje is net zo eenvoudig. Door op de foto's van de andere deelnemers te drukken worden ze automatisch aan het gesprek toegevoegd.

Veilig en vertrouwd

De mantelzorgers bepalen wie er met de cliënt in een Lines groepje zit. Zo worden de mantelzorgers intensief betrokken bij het welbevinden van de cliënt en heeft u er als zorgorganisatie geen omkijken naar. Doordat het gaat om gesloten groepjes,

exclusief voor de cliënt, is het systeem optimaal beveiligd. De cliënt kan nooit benaderd worden door iemand van buiten het groepje. 

 

Sociaal netwerk

Met behulp van Lines brengt u het sociale netwerk van uw cliënten digitaal een stapje dichterbij en dat is wel zo prettig, zeker in tijden dat dit fysiek wat minder makkelijk kan. 

'Nu hulp nodig!' knop

De speciale 'NU HULP NODIG!' knop kan direct worden gekoppeld aan uw Cinnovate zorgsysteem. Zo kunnen cliënten eenvoudig alarm maken naast de andere middelen die ze beschikbaar hebben. Lines is daarmee een sterke combinatie tussen optimale veiligheid vanuit zorgperspectief en de essentiële verbinding met de wereld vanuit cliënt perspectief.

 
shutterstock_735361858.jpg

Lines voor uw cliënten?

Heeft u interesse in Lines en wilt u graag een live demonstratie van de mogelijkheden? In onze presentatie ruimte in Almere kunnen we Lines en de andere mogelijkheden van Cinnovate uitgebreid demonstreren.

Lines is uiteraard een mobiele oplossing. Een internetverbinding is voor ons voldoende om Lines te laten zien. Heeft u geen WiFi gasten netwerk? Geen probleem, dan maken we gewoon een hotspot.

 
shutterstock_240339163.jpg

*ACTIE tegen Eenzaamheid*

Lines 2 maanden GRATIS voor zorginstellingen!

Net als iedereen maken wij van Cinnovate ons ook zorgen over de toename van het aantal Covid-19 besmettingen. Vooral omdat wij van dichtbij hebben gezien hoeveel impact de strenge maatregelen hebben op de cliënten van onze klanten.

 

Eenzaamheid is wat ons betreft net zo gevaarlijk als corona. Wij zetten ons al jaren in om eenzaamheid te bestrijden.

 

Zorgorganisaties die beeldbellen willen inzetten om eenzaamheid tegen te gaan mogen voor de komende twee maanden GRATIS gebruik maken van onze nieuwe Beeldbel App Lines.

 

Duren de zwaardere maatregelen langer dan die twee maanden? Nou dan plakken we die tijd er gewoon nog aan vast. We doen het samen!

Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze actie!