top of page
shutterstock_2157071259_edited.jpg

De Cinnovate CareServer is een open platform. Toegankelijk voor iedere zorginnovatie.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

De CareServer biedt diverse mogelijkheden
om te integreren

CareServer platform achtergrond touw.jpg

Als klant wil je niet vastzitten aan 
één leverancier van 

technologie

Het CareServer platform is een open platform. Dat betekent dat er ook eenvoudig woonzorgtechnologie met het platform verbonden kan worden die niet persé van Cinnovate is.

Op basis van open standaarden en een vrij toegankelijke API kunnen de systemen van andere fabrikanten gekoppeld worden en via de CareServer worden aangestuurd.

Ondanks een duidelijke keuze voor Cinnovate is er dus geen sprake van een vendor lock. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat woonzorgtechnologie primair afgestemd moet worden op de zorgbehoefte van de cliënt en de ondersteuningsvraag van de zorgverlener.

Deze systemen zijn al geïntegreerd

Partnerlogos.jpg

Heeft u een fantastische innovatie voor de zorg en wilt u graag integreren met onze CareServer. Geen probleem wij hebben een hele handige online tool waarmee je binnen 30 minuten een integratie hebt staan.

Neem snel contact met ons op om te starten.

Wilt u graag altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste technologie en innovaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem snel contact met ons op om over te stappen.

Valdetectie met behulp
van Kepler Vision.

Veel optische sensoren zijn van zichzelf al erg slim maar als je echt nauwkeurige analyse wil doen van iemands lichaamshouding dan heb je toch iets extra's nodig. Kepler Vision heeft een mooie oplossing.

 

Vayyar radar detectie
niet invasief, wel effectief.

Optische sensoren worden door veel cliënten ervaren als zeer invasief in hun woning. Immers de cliënt woont niet op het werk van de zorgverlener, de zorgverlener werkt in de woning van de cliënt. Radar technologie is een stuk vriendelijker.

Echte telefonie integratie met Xelion.

Xelion en Cinnovate hebben samen een geïntegreerde telefonie-zorgoplossing ontwikkeld die mensen met een beperking zo veel mogelijk zelfstandigheid biedt. “Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan”, aldus directeur Sietse Dugour van Cinnovate.

bottom of page