Achtergrond Icom TV.jpg

Icom TV

Heerlijk vanuit bed tv kijken, beeldbellen met dierbaren of de domotica bedienen. Dat kan allemaal met de Icom TV. Ideaal dus voor cliënten die vanwege hun revalidatie minder mobiel zijn.

De Icom TV wordt dan ook vaak via een handige zwenkarm boven het bed van cliënten in de revalidatiezorg gehangen. Zo kunnen cliënten eenvoudig de verlichting bedienen, radio luisteren, TV kijken, internetten en uiteraard een noodoproep plaatsen.

Achtergrond Sevagram.jpg

Plataan van Sevagram

Het innovatieve en prachtig gelegen revalidatiecentrum Plataan is in 2017 ingrijpend gerenoveerd en heeft de beschikking over maar liefst 124 revalidatiebedden.

Al deze bedden zijn voorzien van een eigen Icom TV waarmee diverse diensten aan de cliënten worden aangeboden. Omdat Cinnovate met open standaarden werkt heeft Sevagram speciale interactieve revalidatieprogramma's gemaakt die kunnen worden afgespeeld op de Icom TV. Zo draagt Sevagram mede dankzij Cinnovate optimaal bij aan het revalidatieproces van haar cliënten.

 
 
Achtergrond revalidatie.jpg

Android

De Icom TV heeft is voorzien van Android. Daarom is het mogelijk om, mits getest, Android apps op de Icom TV te installeren naast de apps van Cinnovate. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld apps die revaliderende mensen ondersteunen bij hun herstel.

Zo zijn hospitality, herstelondersteuning en zekerheid samengebracht in één apparaat; de Icom TV. Meer weten over de Icom TV en de mogelijkheden die dit biedt?