top of page
Cinnofair a perfect view on healthcare
Cinnofair a perfect view on healthcare

do 12 okt

|

Almere

Cinnofair a perfect view on healthcare

Ontmoet alle partners die een integratie hebben gemaakt op ons open zorgcommunicatie platform. Met onder andere; Kepler Vision, Vayyar, Mobotix, Gigaset, Xelion, Momo Bedsense, Vision Intelligence, Multibel, VAIBS, Safetytracer, Evresys, Brevidius, Quo Vadis. Schrijf je snel in voor gratis toegang

Tijd en locatie

12 okt 10:00 – 17:00

Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere, Nederland

Over het evenement

De zorg in Nederland kunnen we alleen ingrijpend veranderen als we met elkaar samenwerken. Daarom heeft Cinnovate een open platform gemaakt waarop iedereen kan integreren. En dan bedoelen we ook echt iedereen! We hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk dat is. Wat je wellicht wel wilt weten is welke partijen er al een integratie met ons platform hebben gerealiseerd. Je kunt onze integratiepartners live ontmoeten op 12 oktober 2023. Op de Cinnofair laten ze hun producten en diensten zien, uiteraard in combinatie met Cinnovate. 

Op 12 oktober 2023 is het zo ver, dan organiseren wij de eerste Cinnofair met als titel; Cinnofair, a perfect view on healthcare. Dit noemen we niet alleen zo omdat het uitzicht op de 33e verdieping van het World Trade Center in Almere nou eenmaal fenomenaal is, het is vooral bedoeld om te laten zien dat er die dag alleen maar organisaties staan die onze visie op de zorg delen: Alleen door intensief samen te werken kunnen we de zorg met elkaar veranderen.

Wil jij live zien hoe onder andere Kepler Vision, Vayyar, Mobotix, Gigaset, Xelion, Momo Bedsense, Vision Intelligence, Multibel, VAIBS, Safetytracer, Curatech, Brevidius en vele anderen hun oplossing op het CareServer platform hebben geïntegreerd? Schrijf je dan snel gratis in.

Gratis tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Cinnofair morning view

  € 0,00

  Bezoek de Cinnofair tussen 10.00 en 12.00 uur in de ochtend. Wij zorgen voor een heerlijk kopje koffie of thee.

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • Cinnofair midday view

  € 0,00

  Bezoek de Cinnofair tussen 12.00 en 14.00 uur. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

  € 0,00

  0

  € 0,00

 • Cinnofair pre-evening view

  € 0,00

  Bezoek de Cinnofair tussen 15.00 en 17.00 uur. We sluiten gezellig af met een borrel.

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

het evenement is gratis, dus er volgt geen betaling

bottom of page