"Een eigen woonruimte moet veilig en privé zijn om
tot rust te komen en te genieten van het leven."
 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze oplossingen en ontdek hoe wij kunnen helpen.

 

Intercom en toegangscontrole

Een veilig gevoel is belangrijk, zeker in een woonomgeving waar mensen wonen die vanwege hun zorgbehoefte kwetsbaar zijn. Veiligheid begint bij een goede afsluiting van deuren en het beheren van in omloop zijnde sleutels.

 

Elektronische sleutels maken het voor mensen met een beperking makkelijker om de deur zelfstandig te kunnen openen. Daarnaast zijn ze niet te kopiëren en makkelijk te verwijderen als een sleutel kwijt is.

 

Video deur-intercomsystemen zorgen ervoor dat bezoekers niet zomaar zonder gezien en gehoord te worden een pand binnen komen. Daarnaast is het wel zo prettig dat mensen niet meer naar de deur toe hoeven voor het binnen laten van de gasten. Met één druk op de knop kan de deur op afstand worden open gedaan.

 

Cinnovate biedt diverse mogelijkheden voor toegangscontrole en deur video deur-intercomsystemen voor ieder type gebouw.

 

Domotica actoren

Domotica actoren zorgen voor het aansturen van systemen in en rondom het huis zoals verlichting, zonwering, gordijnen en stopcontacten.

 

Cinnovate biedt een uitgebreid assortiment aan domotica actoren die gebruik kunnen maken van dezelfde infrastructuur als een Cinnovate Zorgsysteem, zowel draadloos als bedraad.

 

Zo is er dus voor de aansturing van domotica geen apart domotica netwerk meer nodig. Eén geïntegreerde oplossing voor het complete Cinnovate Zorg Domotica Systeem.

 

 

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle