shutterstock_1829196755_edited.jpg

"Een eigen woonruimte moet veilig en vertrouwd zijn om tot rust te komen en te genieten van het leven. Zoveel mogelijk zelfstandig kunnen doen ondanks een beperking helpt daarbij." 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek hoe wij kunnen helpen.

 
shutterstock_1793508871.jpg

Huis automatisering

Cinnovate gebruikt de bedrijfszekere zorginfrastructuur voor het aansturen van allerlei apparaten in en rondom het huis.  Zo bevorderen we de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen met een beperking. 

Het gebruik maken van dezelfde infrastructuur als het zorgsysteem levert daarnaast ook een flinke besparing op. Men hoeft immers geen aparte investering meer te doen in een apart domotica systeem.

Het aansturen van verlichting, zonwering, gordijnen en allerlei andere apparaten was nog nooit zo eenvoudig. Cinnovate maakt domotica eenvoudig in gebruik en betaalbaar in aanleg en onderhoud.

 

Toegangstechniek

C-Lock_tot_antenne + tag.jpg

Toegangscontrole

_DTZ5630ONBEWERKT !!!!.jpg

Deur intercom

Een veilig gevoel is belangrijk, zeker in een woonomgeving waar mensen wonen die vanwege hun zorgbehoefte kwetsbaar zijn. Veiligheid begint bij een goede afsluiting van deuren en het beheren van in omloop zijnde sleutels.

 

Elektronische sleutels maken het voor mensen met een beperking makkelijker om de deur zelfstandig te kunnen openen. Daarnaast zijn ze niet te kopiëren en makkelijk te verwijderen als een sleutel kwijt is.

 

Video deur-intercomsystemen zorgen ervoor dat bezoekers niet zomaar zonder gezien en gehoord te worden een pand binnen komen. Daarnaast is het wel zo prettig dat mensen niet meer naar de deur toe hoeven voor het binnen laten van de gasten. Met één druk op de knop kan de deur op afstand worden open gedaan.

 

Cinnovate biedt diverse mogelijkheden voor toegangscontrole en deur video deur-intercomsystemen voor ieder type gebouw.