top of page
Cinnovate_Beeld10.jpg

"Flexibel, veilig, stabiel en volledig redundant. U hoeft u nooit meer zorgen te maken over uw eigen servers dankzij de Cinnovate Cloud. " 

Betalen voor wat je nodig hebt en gebruikt. Benieuwd naar onze Cloud mogelijkheden?

Anchor 1
Clouds in Sky

Cinnovate Cloud

 

Wij zijn er in de wolken mee, onze Cinnovate Cloud diensten. Voor alle zorginstellingen, woonzorgcentra, zelfstandige woonvormen en thuiszorgorganisaties is er een plekje vrij in onze Cloud. We bieden ruimte voor complete private CareServer omgevingen met uiteraard voldoende performance, storage, bandbreedte en redundantie. 

Is een complete eigen serveromgeving niet nodig dan biedt Cinnovate haar Cloud diensten ook in combinatie met de Pay per User oplossingen aan. Zo houden we onze Cinnovate Cloud schaalbaar, flexibel en prijsvriendelijk.

De Cinnovate Cloud is gebouwd op de Azure omgeving van Microsoft. Dus optimale veiligheid en betrouwbaarheid die voldoet aan de AVG regelgeving.

 

 

Anchor 2

Flexibel

 

Flexibiliteit dat is wat de zorg van onze systemen verwacht. Niet alleen functioneel, zodat men makkelijker kan inspelen op de steeds complexer wordende individuele zorgvraag, maar ook financieel. Waarom voor een applicatie betalen als hij voor sommige cliënten niet nodig is? De Cinnovate Cloud biedt deze flexibiliteit doordat de Clouddienst in combinatie met SaaS eenvoudig per gebruiker kan worden afgenomen. Is de dienst voor de betreffende gebruiker niet meer nodig? Dan kan kan de dienst direct worden stopgezet.

Als zorgorganisatie heeft u dankzij de Cinnovate Cloud ook niet meer de zorgen voor het beheer van uw eigen serverpark. Het volledige platform draait veilig, stabiel en volledig redundant in de Cinnovate Cloud.

 

 

Anchor 3
Clouds in Sky

Betrouwbaar

 

De Cinnovate Cloud is veilig en betrouwbaar en voldoet aan alle normen die nodig zijn voor het leveren van onze diensten. De Cinnovate Cloud is gebaseerd op de innovatieve technologie van Microsoft en draait volledig in de veilige Azure omgeving die Microsoft biedt. Met daarbij de garantie dat de daadwerkelijke servers allemaal op Europees grondgebied zijn geplaats.

Naast de al geïntegreerde redundantie die het CareServer platform biedt maakt Cinnovate ook gebruik van de redundantie mogelijkheden van Microsoft Azure. 

Cinnovate biedt zo een veilig, betrouwbaar en volledig redundant Cloud platform voor optimale zorg.

 

Anchor 4
bottom of page