"Samen kom je verder. Innoveren doen wij graag samen.

Doe je mee?" 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze cases en ontdek hoe wij samenwerken.

 

Tijd voor Zorg met Cordaan

Het zorgsysteem herbergt een grote hoeveelheid vaak ongebruikte data. Data die heel veel kan zeggen over het zorgproces en de kwaliteit van de zorgdienstverlening binnen een organisatie.

Zo dacht Cordaan er ook over en daarom zijn wij samen met hen het Tijd voor Zorg project gestart. Door de data uit het zorgsysteem te analyseren en visualiseren in een handig dashboard hopen we de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen vergroten en eventuele verbeteringen van het proces te vinden.

Samen met Cordaan ontwikkelen we het dashboard verder zodat het aansluit bij de wensen en eisen uit de markt. Middels handige grafieken wordt de in het systeem beschikbare data omgezet in bruikbare informatie voor zowel zorgverleners als het management. Daarbij wordt het systeem vooral niet als controlemiddel ingezet maar als ondersteuning voor de dienstverlening.

Het Reports dashboard wordt een vast onderdeel van onze Zorgwebinterface. Geen extra investering dus en dat is wel zo fijn.

 

Prijs per wooneenheid

per maand

Het valt ons op dat binnen zorginstellingen meer behoefte ontstaat aan een maximale vorm van flexibiliteit, ook op het gebied van zorgtechnologie. Zowel op schaalbaarheid als kostenspreiding. Steeds vaker krijgen wij dan ook de vraag; "Kunnen we niet een complete Cinnovate installatie huren in plaats van aanschaffen". 

Huren is een goede oplossing en biedt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenspreiding. Voor een vast bedrag per maand kan de complete Cinnovate omgeving worden gehuurd.

Zo ben je als zorgorganisatie verzekerd van hoogwaardige zorgtechnologie zonder grote eenmalige investering. Zo kan je profiteren van scherpe huurprijzen per wooneenheid per maand die ook nog eens maandelijks opzegbaar zijn. 

Uiteraard kan je terugvallen op uitstekende Cinnovate service van onze partners met optimale technische ondersteuning vanuit Cinnovate. 

 

Akoestische signalering

Akoestische signalering wordt ingezet in situaties waarin alleen op basis van geluid kan worden bepaald of er ondersteuning nodig is.

 

In de basis bieden wij akoestische bewaking op basis van het volume van geluid en hoe lang het geluid aanhoudt. Dat is vrij in te stellen op basis van de behoeften van de cliënt. 

In veel gevallen is dat meer dan voldoende omdat bij een hard geluid dat een aantal seconden aanhoudt er eigenlijk altijd wel zorgondersteuning nodig is. Het nadeel hieraan is echter dat dit harde geluid natuurlijk ook van de TV of radio kan komen en er dan dus wel een alarm, maar geen ondersteuning nodig is.

Speciaal voor die omstandigheden waarbij akoestische bewaking als middel echt noodzakelijk zijn maar men toch vrij omgevingsgeluid moet kunnen produceren zonder dat er een alarm afgaat is er de speciale derde generatie akoestische signalering van Cinnovate.

Speciaal af te stemmen op de cliënt en bijna overal toepasbaar.

 

Hier zijn wij goed in.

Breng ons uw uitdaging, dan zorgen wij voor de koffie. Let's

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle