top of page
shutterstock_1572420766.jpg

"Samen kom je verder. Innoveren doen wij graag samen. Doe je mee?" 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze cases en ontdek hoe wij samenwerken.

Anchor 1
shutterstock_1528360379.jpg

Tijd Voor Zorg met Cordaan

Het zorgsysteem herbergt een grote hoeveelheid vaak ongebruikte data. Data die heel veel kan zeggen over het zorgproces en de kwaliteit van de zorgdienstverlening binnen een organisatie. 

 

Zo dacht Cordaan er ook over en daarom zijn wij samen met hen het Tijd voor Zorg project gestart. Door de data uit het zorgsysteem te analyseren en visualiseren in een handig dashboard hopen we de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen vergroten en eventuele verbeteringen van het proces te vinden. Samen met Cordaan ontwikkelden we het dashboard verder zodat het aansluit bij de wensen en eisen uit de markt. 

Het Reports dashboard is een vast onderdeel van onze Zorg Cockpit. Geen extra investering dus en dat is wel zo fijn.

Anchor 2

Oplossingen voor ieder mens

Ieder mens is uniek en dat geldt zeker voor mensen met een beperking. Ondersteunende producten die bij de ene persoon wel werken, werken bij andere mensen weer helemaal niet. 

Omdat wij weten hoe belangrijk zelfredzaamheid is voor ieder mens, besteden wij als Cinnovate graag veel aandacht aan het bedenken van gepersonaliseerde oplossingen voor mensen met een beperking. Zoals bijvoorbeeld bij WoonMere waar 16 jongeren met een beperking zoveel mogelijk zelfstandig willen en kunnen wonen en leven.

Anchor 3
bottom of page