top of page

De perfecte basis voor het beheren, configureren en regisseren van woonzorgtechnologie.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

Zeker van goede zorg met ons 
innovatieve CareServer

platform

De CareServer is als platform het kloppende hart van ieder zorgsysteem. De CareServer verzorgt de complete zorgafhandeling voor iedere zorginstelling die haar woonzorgtechnologie aan de CareServer heeft gekoppeld.

De CareServer maakt koppelingen met andere systemen mogelijk via de eenvoudige "open" api en voorziet in het analyseren van sensor informatie.

Het in de CareServer geïntegreerde domotica platform biedt uigebreide mogelijkheden voor het ontwerpen en beheren van scène's en scenario's.

De CareServer is het meest complete en flexibele zorgplatform voor het ondersteunen van hoogwaardige, veilige en liefdevolle zorgdienstverlening.

 

shutterstock_1178442679_edited.jpg

Zorg vanuit de Cloud

 

Lelie Zorggroep gebruikt de CareServer Cloud.

CareServer platform achtergrond touw.jpg

Als klant wil je niet vastzitten aan 
één leverancier van 

technologie

Het CareServer platform is een open platform. Dat betekent dat er ook eenvoudig woonzorgtechnologie met het platform verbonden kan worden die niet persé van Cinnovate is.

Op basis van open standaarden en een vrij toegankelijke API kunnen de systemen van andere fabrikanten gekoppeld worden en via de CareServer worden aangestuurd.

Ondanks een duidelijke keuze voor Cinnovate is er dus geen sprake van een vendor lock. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat woonzorgtechnologie primair afgestemd moet worden op de zorgbehoefte van de cliënt en de ondersteuningsvraag van de zorgverlener.

Deze klanten gingen u voor

Reestdal_edited.jpg

Noorderboog

"Noorderboog gebruikt het CareServer platform op basis van SaaS en de Cinnovate Cloud. Als extra backup hebben ze op iedere locatie een "backup CareServer" staan die bij internet uitval de zorgafhandeling overneemt."

Valdetectie met behulp
van Kepler Vision

Veel optische sensoren zijn van zichzelf al erg slim maar als je echt nauwkeurige analyse wil doen van iemands lichaamshouding dan heb je toch iets extra's nodig. Kepler Vision heeft een mooie oplossing.

Optische sensoren worden door veel cliënten ervaren als zeer invasief in hun woning. Immers de cliënt woont niet op het werk van de zorgverlener, de zorgverlener werkt in de woning van de cliënt. Radar technologie is een stuk vriendelijker.

Vayyar radar detectie
niet invasief, wel effectief.

De Zorg Cockpit is speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers, managers en supportmedewerkers en biedt een actueel overzicht van alle locaties inclusief de mogelijkheid om alles te beheren en configureren.

Altijd overzicht met
de Zorg Cockpit

20180913_1548561-Medium.jpg

Slimme vloer
Bij DSV Verzorgd Wonen is er een koppeling gemaakt met een slimme vloer.

Veilig, redundant en eenvoudig 
in gebruik, dat is de Cinnovate

CareServer

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel als het gaat om zorgtechnologie en daarom is de CareServer volledig redundant in te zetten. Dat houdt in dat als de CareServer om wat voor reden dan ook niet bereikbaar is, een andere CareServer automatisch het werk overneemt.

Dit maakt ook dat u ook altijd verzekerd bent van een goede backup van alle data en instellingen.

Middels een overzichtelijke Zorg Cockpit is de CareServer eenvoudig te beheren. Zo kunt u als zorgorganisatie de woonzorgtechnologie precies zo inregelen als u wilt.

Dashboard.jpg
bottom of page