"De perfecte basis voor het beheren, configureren en regisseren van woonzorgtechnologie." 

Zeker van goede zorg met ons innovatieve CareServer platform 

 
Achtergrond homepage CareServer platform

CareServer platform

Het CareServer platform is het kloppende hart van ieder zorgsysteem. De CareServer verzorgt de complete zorgafhandeling voor iedere zorginstelling die zijn woonzorgtechnologie aan de CareServer heeft gekoppeld.

 

De CareServer maakt koppelingen met andere systemen mogelijk en voorziet in het analyseren van de sensor informatie.

 

Het in de CareServer geïntegreerde domotica platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen en beheren van scène's en scenario's. 

De CareServer is het meest complete en flexibele zorgplatform voor het ondersteunen van complete en veilige zorgdienstverlening.

 
shutterstock_1661981614.jpg

Open technologie

Het CareServer platform is een open platform. Dat betekent dat er ook eenvoudig woonzorgtechnologie met het platform verbonden kan worden die niet persé van Cinnovate is.

Op basis van open standaarden kunnen de systemen van andere fabrikanten gekoppeld worden en via de CareServer worden aangestuurd.

Ondanks een duidelijke keuze voor Cinnovate, is er dus geen sprake van een Vendor Lock. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat woonzorgtechnologie primair afgestemd moet worden op de zorgbehoefte van de cliënt en de ondersteuningsvraag van de zorgverlener.

 

Dan moet je als zorgorganisatie vrij kunnen kiezen voor de meest geschikte technologie!

 
shutterstock_1091835704.jpg

Veilig, redundant en eenvoudig in gebruik

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel als het gaat om zorgtechnologie en daarom is de CareServer volledig redundant in te zetten. Dat houdt in dat als de CareServer om wat voor reden dan ook in storing is, een andere CareServer automatisch het werk overneemt. Dit maakt ook dat u ook altijd verzekerd bent van een goede backup van alle data en instellingen.

Middels een overzichtelijke Zorg Cockpit is de CareServer eenvoudig te beheren. Zo kunt u als zorgorganisatie de woonzorgtechnologie precies zo inregelen als u wilt.