Apps

Ook in de zorg wordt er steeds meer zogenaamde consumentenelektronica toegepast. Hierbij moet vooral gedacht worden aan smartphones en tablets.

Binnen het Cinnovate systeem worden smartphones vooral ingezet als oproeptoestel voor de zorgmedewerkers. Dankzij de Verpleegoproep App krijgen ze alarmberichten binnen en kunnen ze al dan niet met video communiceren met de cliënten. 

Cinnovate biedt een steeds groter wordend portfolio aan Apps ten behoeve van de verschillende Cinnovate toepassingen.

 

 

Verpleegoproep App basis

De basis Verpleegoproep App wordt gebruikt door zorgmedewerkers voor het ontvangen van alarm-berichten. In zo'n alarmbericht worden automatisch alle gegevens van de cliënt getoond en staat er beschreven wat de reden van het alarm is.

Het bericht wordt dynamisch voorzien van functietoetsen. Is er een spraakverbinding mogelijk dan verschijnt automatisch de knop 'bellen'. Is die mogelijkheid er niet dan is de knop er ook niet.

De Verpleegoproep App heeft ook een handig overzicht waarin de status van alle kamers zichtbaar is. Kortom, de Verpleegoproep App is de basis voor iedere zorgmedewerker voor optimale dienstverlening en efficiency.

 

Verpleegoproep App Plus

De Verpleegoproep App Plus gaat nog een stapje verder. Deze toevoeging op de basis app zorgt ervoor dat met de app kamers beheerd kunnen worden.

Zo kan je middels de Verpleegoproep App Plus heel eenvoudig sensoren activeren en deactiveren. Dan hoef je daarvoor dus niet meer naar de kamer van de cliënt toe.

De Verpleegoproep App Plus geeft zorgmedewerkers nog meer de mogelijkheid om zelfstandig te bepalen welke sensoren en scenario's er bij cliënten actief zijn. 

 

Icom tablet app

De Icom is voorzien van heel veel handige functionaliteiten. Van de eenvoudige bediening van domotica tot het kunnen luisteren van kerkradio, de Icom is zeer veelzijdig en multifunctioneel.

Deze functionaliteiten zijn nu ook beschikbaar in de Icom App die kan worden geïnstalleerd op Android tablets. Hierdoor kunnen cliënten nu bijvoorbeeld op de bank ook naar de kerkradio luisteren. 

De Icom app is een extra functionele toevoeging aan het zorgsysteem maar is nadrukkelijk geen vervanging van de Icom. Een tablet voldoet namelijk niet aan de norm voor wat betreft een zorgoproepsysteem.

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl