"De zekerheid om gehoord te worden geeft

   zowel cliënten als zorgverleners een veilig gevoel." 

Bekijk onze oplossingen en ontdek hoe wij kunnen helpen.

 

Communicatiemodules

In essentie is een zorg alarmsysteem een communicatiesysteem. Het biedt cliënten de mogelijkheid om op verschillende manieren aan zorgverleners te laten weten dat ze ondersteuning nodig hebben.

 

Dat kan op basis van een bewuste handeling van de cliënt zijn, zoals bijvoorbeeld het drukken op een noodknop. Het kan ook op basis van sensorinformatie zijn omdat de cliënt niet meer zelf in staat is om in een alarmsituatie op de noodknop te drukken. In alle gevallen moet de zorgverlener een alarmbericht krijgen en in veel gevallen ook met een cliënt op afstand kunnen communiceren.

Goede communicatieapparatuur in de woning van de cliënt is dus van essentieel belang om goede zorgdienstverlening te borgen.

Cinnovate biedt een uitgebreid pakket aan communicatiemodules afgestemd op praktisch iedere vorm van zorgverlening.

 

Connectie middelen

Technologie moet betrouwbaar zijn, zeker als het zorgtechnologie betreft. Het welzijn van cliënten is ervan afhankelijk dus technologie moet het gewoon altijd doen. 

Dat is ook de reden waarom veel zorgorganisaties ervoor kiezen om essentiële technologie aan te sluiten op een vaste infrastructuur. Draadloze netwerken zijn nu eenmaal kwetsbaarder dan netwerken die zijn aangelegd op basis van bekabeling.

De Cinnovate Multi Switch maakt het mogelijk om iedere woning te voorzien van meerdere fysieke data aansluitingen en de geïntegreerde ontvanger is de basis voor het RF-868 netwerk.

 

De Multi Controller zorgt ervoor dat er verschillende netwerken kunnen worden gekoppeld dan data alleen.

 

 

 

Assist App

Assist is de intelligente App van Cinnovate die speciaal voor zorgverleners van een smartphone een handige en betrouwbare assistent maakt.

 

Alle gerichte oproepen vanuit het zorgsysteem worden in de App overzichtelijk weergegeven en kunnen direct door de zorgverlener met behulp van de smartphone worden afgehandeld.

 

Dankzij Assist hebben zorgverleners altijd een actueel overzicht van de cliënten waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Daarnaast kunnen ze eenvoudig de in de kamers toegepaste sensoren beheren.

 

Met behulp van Assist kan er bij alarm uiteraard een spraakverbinding met de kamers worden gemaakt, maar ook het bekijken van camerabeelden behoort tot de mogelijkheden.

 

Zo heeft iedere zorgverlener dankzij Assist voortaan altijd een eigen persoonlijke assistent op zak.

 

Cinnovate CareServer

De Cinnovate CareServer is het kloppende hart van het zorgsysteem. De CareServer is de regisseur die de hele routering in het zorgsysteem bepaalt, de analyse doet van de sensoren, alle aangesloten apparatuur monitort, de messaging verzorgt en samen met de geïntegreerde DomoticaServer scenario's uitvoert.

De CareServer kan uitstekend stand-alone draaien maar past ook prima in een gecentraliseerde omgeving. De unieke redundantie in combinatie met SlaveServers zorgt ervoor dat ook bij uitval van datacenters of internetverbindingen het zorgsysteem probleemloos verder werkt.

De Cinnovate CareServer is een zeer complete, flexibele en bedrijfszekere oplossing voor iedere zorgomgeving.

 

 

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle