shutterstock_1178442679_edited.jpg

 "De zekerheid om gehoord te worden geeft zowel cliënten als zorgverleners een veilig en prettig gevoel." 

Zekerheid door communicatie

In essentie is een personenalarm- of verpleegoproepsysteem een communicatiesysteem. Het biedt mensen de mogelijkheid om op verschillende manieren aan zorgverleners te laten weten dat ze ondersteuning nodig hebben.

Cinnovate biedt een uitgebreid pakket aan apparatuur en apps om, geheel afgestemd op de mogelijkheden van de gebruikers, alarmberichten bij de juiste zorgverleners te krijgen en optimale communicatie te faciliteren.

 

Cinnovate kamer apparatuur

Een goede spraakverbinding, akoestische bewaking, sensor informatie ontvangen, cliënten geruststellen, berichten versturen, berichten ontvangen, domotica aansturen, sensoren beheren, het kan allemaal met behulp van de Cinnovate kamer apparatuur. We bieden verschillende mogelijkheden voor verschillende toepassingen. 

Icom Light

Akoestische sensor, goede spraakverbinding, geïntegreerde RF ontvanger, full IP, WiFi compatible, LTE compatible, beheer via Zorg Cockpit en Assist App.

Icoustic

Akoestische sensor, 

geïntegreerde RF ontvanger, full IP, WiFi compatible, LTE compatible, beheer via Zorg Cockpit en Assist App.

20201123_131608_edited_edited.jpg

Icom Max

7" Aanraakscherm, 
akoestische sensor, goede spraakverbinding, geïntegreerde RF ontvanger, full IP, WiFi compatible, LTE compatible, beheer via Zorg Cockpit, Assist App en Icom Max aanraakscherm.

Icom Max Documentatie

Icom TV

22" Aanraakscherm, 
goede spraakverbinding, geïntegreerde mediaplayer, full IP, WiFi compatible, LTE compatible, beheer via Zorg Cockpit, Assist App en Icom TV aanraakscherm.

iLight

Led verlichting, alarm comfort light, akoestische sensor, aanwezigheidssensor, 

geïntegreerde RF ontvanger, full IP, WiFi compatible, LTE compatible, beheer via Zorg Cockpit en Assist App.

Icom Deluxe

7" aanraakscherm, 

akoestische sensor,

luxe inwall behuizing, 

goede spraakverbinding, geïntegreerde RF ontvanger, full IP, WiFi compatible, LTE compatible, beheer via Zorg Cockpit, Assist App en Icom Max aanraakscherm.

 
 
shutterstock_1394525933_edited_edited_ed

Cinnovate cliënten apps

Onbeperkt en veilig beeldbellen met een dierbare of met een groepje.

Zeer eenvoudig in gebruik en altijd de mogelijkheid om in geval van nood om hulp te vragen.

Lines.jpg

Alle functionaliteiten van een Icom gecombineerd met de mobiliteit van een tablet. 

 

Zorg domotica was nog nooit zo eenvoudig inzetbaar als nu.

Icom App Tablet.jpg
 
shutterstock_338309444_edited.jpg

Apps voor zorgverleners

Assist App

Assist is de intelligente App van Cinnovate die speciaal voor zorgverleners van een smartphone of tablet een handige en betrouwbare assistent maakt. Alle gerichte oproepen vanuit het zorgsysteem worden in de App overzichtelijk weergegeven en kunnen direct door de zorgverlener worden afgehandeld.

 

Zorg Cockpit

De Zorg Cockpit is speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers, managers en supportmedewerkers. Het biedt actuele overzichten van de locaties in een handig dashboard, faciliteert in het beheren van de configuratie van de locaties en geeft uitgebreide rapportages op basis van kwaliteitsindicatoren. 

shutterstock_1661981614.jpg

Cinnovate infrastructuur

CareServer

Het kloppende hart van het Cinnovate Zorgsysteem. De CareServer verzorgt de complete zorgafhandeling, maakt koppelingen met andere systemen mogelijk, voorziet in het analyseren van sensor informatie, maakt het maken van domotica scènes en scenario's mogelijk en nog veel meer.

Documentatie CareServer

Multi Controller

Slimme controller voor als één netwerk niet genoeg is. De Multi Controller kan 5 ontvangers koppelen voor het realiseren van een modulaire infrastructuur.
 

Documentatie Multi Controller

Multi Switch

Een slimme managed switch die PoE kan doorgeven aan andere apparaten en waarmee snel een prijsvriendelijk een sensor netwerk kan worden aangelegd.

Documentatie Multi Switch

 
 

Hier zijn wij goed in.

Breng ons uw uitdaging, dan zorgen wij voor de koffie. Let's

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle