top of page
Gezellige damemet zorgverlener.jpg

De zekerheid om gehoord te worden geeft zowel cliënten als zorgverleners een veilig en prettig gevoel.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

In essentie is een verpleegoproepsysteem bedoeld voor het op afstand vragen van

ondersteuning

Een verpleegoproep- of een personenalarmsysteem is dus in feite een communicatiesysteem dat mensen verschillende mogelijkheden biedt om aan zorgverleners te laten weten dat ze ondersteuning nodig hebben.

Vroeger lag de nadruk vooral op actieve alarmering wat niets anders betekent dat iemand een handeling moet verrichten om alarm te maken. Bijvoorbeeld door op een draadloze alarmknop te drukken.

Tegenwoordig ligt de nadruk veel meer op passieve alarmering waarbij wij ervan uitgaan dat mensen vaak zelf niet meer in staat zijn om zelf alarm te maken. 

Cinnovate biedt een uitgebreid pakket aan apparatuur en apps om, geheel afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van de cliënt, alarmen te genereren en bij de juiste zorgverleners af te leveren. In onze woonzorgtechnologie demoruimte in Almere kunnen wij alles live (ook digitaal) laten zien.

Icom TV_tot_in omg_Hoofdmenu.jpg

Icom TV

 

22" zorgtoestel, ideaal voor de revalidatiezorg.

Icom met schijnwerper.jpg

Vaste en betrouwbare
apparatuur in de woning biedt 

zekerheid

Unieke betrouwbare apparatuur in de woning biedt de zekerheid waar cliënten en zorgverleners naar op zoek zijn. Een alarmbericht moet immers altijd aankomen!

Cinnovate biedt verschillende soorten kamerapparatuur, zoals de hiernaast getoonde Icom Max, waarmee we correcte alarmering in iedere woonomgeving kunnen verzorgen. De Icom Max heeft een aanraakscherm waardoor de bewoners hem ook voor het aansturen van domotica kunnen gebruiken. 

Voor ieder type cliënt is er een passende oplossing beschikbaar. Niet alleen in de vorm van apparatuur maar ook in de vorm van moderne en gebruiksvriendelijke apps.

De Icom Max

Het innovatieve verpleegoproeptoestel.

Onze kamerapparatuur in de praktijk

Icom Max slideshow zuidoever cordaan.jpg
"Innovatief verpleegoproeptoestel. Diverse geïntegreerde sensoren zoals een akoestische sensor. Domotica als dienst, zorgalarm als garantie!"

Icom Max

Zorg domotica was nog 
nooit zo eenvoudig.

Alle functionaliteiten van de Icom Max zorgtelefoon gecombineerd met de mobiliteit van een tablet. Zorg domotica was nog nooit zo eenvoudig inzetbaar als nu dankzij de Icom App voor tablets.

 

Soms komen ook wij er niet onderuit om over techniek te praten in plaats van functionaliteiten. Functionaliteiten die allen beschikbaar zijn dankzij een goede infrastructuur en daar is techniek voor nodig.

Laten we de infrastructuur
niet vergeten.

De Zorg Cockpit is speciaal gemaakt voor zorgmedewerkers, managers en supportmedewerkers en biedt een actueel overzicht van alle locaties inclusief de mogelijkheid om alles te beheren en configureren.

Altijd overzicht met
de Zorg Cockpit

webJOG_1083.jpg

Sevagram
Plataan


Het innovatieve en prachtig gelegen revalidatiecentrum Plataan maakt gebruik van de Icom TV.

De persoonlijke assistent voor iedere zorgverlener.

Assist App

De Assist App is de intelligente App van Cinnovate die speciaal voor zorgverleners van een smartphone een handige en betrouwbare assistent maakt. Als zorgverlener ontvang je dankzij de Assist App alleen nog maar de oproepen die echt voor jou bedoelt zijn.

Met behulp van de Assist App kunnen de oproepen ook direct afgehandeld worden. Je kunt er camerabeelden mee bekijken, je kunt ermee bellen, je kunt er intercomoproepen mee ontvangen en nog veel meer.

Het belangrijkste is nog wel dat je als zorgverlener met de Assist App ook zelf de technologie van jouw cliënten kunt beheren en configureren. Zo heb je als zorgmedewerker dankzij de Assist App echt zelf de regie in handen.

Gigaset GX 290 pro.png
bottom of page