shutterstock_1923392324_edited.jpg

"Als goede technologie niet goed gebruikt wordt heb je er alsnog niets aan. Adoptie is de sleutel tot succes!

Stap voor stap maken wij uw organisatie klaar voor de toekomst!

 

Op zoek naar de innovators

De implementatie van woonzorgtechnologie valt of staat met betrokken zorgprofessionals. Op basis van interviews en gesprekken gaan we op zoek naar de innovators binnen uw organisatie. 

Deze innovators worden onze ambassadeurs tijdens het adoptieproces en daarna. Door hen te betrekken bij de implementatie en de functionele inrichting ontstaat er draagkracht binnen de organisatie.

 

Draagkracht creëren doen we samen

Samen met de innovators organiseren we diverse inspirerende Cinnovate Sessions waar we de Early Adopters laten kennismaken met de woonzorgtechnologie. 

Inmiddels begint er binnen de organisatie geroesemoes te ontstaan over wat er staat te gebeuren. Het enthousiasme en de interesse wordt gevoed dankzij de zorgprofessionals zelf en daar draait het allemaal om.

De enthousiaste innovators en early adopters worden onze steun en toeverlaat bij de training van de andere zorgmedewerkers.

 

 
shutterstock_591655052_edited.jpg

Training op maat

Wij zijn ons ervan bewust dat zorgmedewerkers bijzondere mensen zijn. Ze zijn het vak niet ingestapt omdat ze graag met technologie willen werken. In tegendeel juist, ze werken graag met en voor mensen. 

Daarom hebben wij onze trainingen dan ook precies daarop afgestemd. Onze zorg consultants hebben veel praktijk ervaring en weten, samen met de innovators en early adopters, altijd de juiste snaar te raken.