top of page

"Leven is continu blijven leren." 

Kennis is onze basis, deze kennis delen is onze taak.

Anchor 1
Grijze achtergrond gradient ster.jpg

Basis en voortgezet onderwijs

De jeugd is de toekomst, maar hoe ontdek je verborgen talent? Hoe kan je, als je een jaar of 15 bent, nou een keuze maken over wat je wilt worden later? Talentontwikkeling begint dus in het onderwijs en het liefst zo vroeg mogelijk.

Daarom introduceren wij de bijzonderheden van techniek al bij de kleinste kinderen op de basisschool. De Cinnovate Academie neemt kinderen van iedere leeftijd mee op een "technische" speurtocht naar hun talent. 

Voor jongeren uit het voortgezet onderwijs bieden we speciale stageprogramma's aan om ze te stimuleren het maximale uit zichzelf te halen.

Benieuwd naar wat de Cinnovate Academie voor uw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

IMG_1179_edited.jpg

MBO

Het ontwikkelen van toegepaste techniek valt of staat natuurlijk met de toepasbaarheid van de techniek in de praktijk. Een belangrijk onderdeel daarbij is dat technologie makkelijk te installeren, te configureren en te onderhouden is.

 

In de Cinnovate Academie is veel ruimte voor MBO studenten om kennis te maken en te werken met innovatieve technologie. Daarnaast worden ze actief betrokken bij productontwikkeling. Aan de ene kant om de studenten de wereld van productontwikkeling te laten ontdekken, maar ook om zo tijdens de ontwikkeling al rekening te houden met de wensen en eisen van de toekomstige technische engineers. 

Dit gaat zelfs zo ver dat we compleet ingerichte technische installaties beschikbaar stellen bij MBO's of zorginstellingen om zo de praktijk direct in te brengen in het onderwijs.

Anchor 2
Anchor 3
Hoger onderwijs.jpg

HBO en universiteit

De Cinnovate Academie biedt uitgebreide mogelijkheden voor HBO studenten om, al dan niet in comakerships, stage te lopen in de Academie. Via een complete agile werkomgeving en een volledig ingerichte dedicated bouwstraat zorgen we ervoor dat studenten in een high-end omgeving praktijkervaring opdoen. Daarbij bieden we studenten middels een eigen curriculum de mogelijkheid om extra kennis op te doen waardoor ze nog beter kunnen instromen in de arbeidsmarkt, uiteraard met een Cinnovate Academie certificaat als mooie CV toevoeging.

Met universiteiten werken we samen in onderzoekstrajecten. Dit kan zijn om onze producten en toepassingen te valideren maar we doen dit vooral om samen te innoveren.

Anchor 4
bottom of page