Academie, samenwerken aan de zorg van morgen

Cinnovate is zich er als geen ander van bewust dat een goede toekomst begint in het onderwijs. Door onze partners goede trainingen aan te bieden zorgen we ervoor dat ze onze systemen goed kunnen implementeren.

Maar het gaat verder dan dat. De Cinnovate Academie helpt onderwijsinstellingen bij het vormgeven en onderhouden van hun curriculum. Zo zorgen we ervoor dat de medewerkers van de toekomst met kennis van zaken en enthousiasme voor hun vak van school af komen.

Binnen de Cinnovate Academie krijgen studenten extra lesmateriaal aangeboden, worden ze meegenomen in de moderne techniek en ontwikkelmethoden en borgen we de aansluiting met de praktijk. 

In de Cinnovate Academie werken we samen aan de zorg van morgen.

Cinnovate Sessions

Voor onze partners en klanten organiseren wij in de Cinnovate Academie speciale Cinnovate Sessions.

  • Demo Session: een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden van Cinnovate.

  • Roadmap Session: een kijkje in de ontwikkelkeuken van Cinnovate.

  • Participatie Session: ontwikkel samen met Cinnovate aan innovatieve toepassingen.

  • Update Session: wat is er allemaal veranderd in de nieuwe versies van de software.

  • Sales Sessions: speciaal voor onze verkooppartners.

  • Training Session: leer Cinnovate producten en diensten te installeren.

 

Interesse in een Cinnovate Session? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met je op. 

 

Stage lopen bij Cinnovate

Voor studenten die een extra stapje willen zetten bieden we binnen de Cinnovate Academie stageplaatsen aan. De studenten worden opgenomen in ons R&D team en komen te werken aan innovatieve techniek. 

 

In de Cinnovate Academie krijgen studenten extra lesstof, worden ze betrokken in de Agile werkmethodes van Cinnovate en krijgen ze kleine deelopdrachten waarmee ze hun niveau kunnen verhogen. Het Cinnovate Academie Certificaat is een prachtige toevoeging aan het CV van iedere ontwikkelaar.

Beschikbare stageopdrachten:

  1. Onrustdetector met radar

  2. Android groepshulp robot

  3. Cinnovate big data zorgrapportage

Ondersteuning onderwijsinstellingen

De Cinnovate Academie is niet alleen actief binnen de muren van Cinnovate zelf. We ondersteunen diverse onderwijsinstellingen bij het vormgeven en up-to-date houden van hun curriculum.

Medewerkers van Cinnovate geven geregeld gastcolleges bij onderwijsinstellingen. Dat kan over zeer uiteenlopende onderwerpen gaan. Van software coding tot domotica toepassen in de praktijk.

Tot slot heeft de Cinnovate Academie bij diverse onderwijsinstellingen complete praktijkruimtes ingericht, al dan niet gecombineerd met zorginstellingen. Zo kunnen studenten dagelijks bezig zijn met innovatieve technologie en werkmethodes.

 

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl